Cevap: tehdit hakaret darp
Olayınızdaki en can alıcı nokta; ki bunu hem siz yazmışsınız hem de kamera kayıtlarında ortaya çıkacaktır, arbade olmadan önce kişilerin yanına giden sizsiniz.
Yani çatışma yaşanması için bu bir tahrik sebebi sayılacaktır.
Gitmeseydiniz o arbade yaşanmayacaktı.
Olay mahkemeye taşınacak olursa, karşılıklı cezalar alacaksınız, bunlarda para cezasına çevrilecek, hazineye ödeme yapacaksınız.
Tazminat davası açabilecğeiniz bir durum yok.
Geçmiş olsun.
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Olayınızdaki en can alıcı nokta; ki bunu hem siz yazmışsınız hem de kamera kayıtlarında ortaya çıkacaktır, arbade olmadan önce kişilerin yanına giden sizsiniz.
Yani çatışma yaşanması için bu bir tahrik sebebi sayılacaktır.
Gitmeseydiniz o arbade yaşanmayacaktı.
Olay mahkemeye taşınacak olursa, karşılıklı cezalar alacaksınız, bunlarda para cezasına çevrilecek, hazineye ödeme yapacaksınız.
Tazminat davası açabilecğeiniz bir durum yok.
Geçmiş olsun.
ama bana küfür ettiler bende öyle gittim yanlarına beni darp eden onlar, birde komşularının 30 yaşlarındaki oğlu kafa attı bana o ne olacak :( o olay anında yoktu camdan görüp kavgayı gelip onları korumak adına bana saldırmak amaçlı yanıma gelerek kafa attıı o nolcak
Bunlar sizin iddialarınız, muhtemelen onlarında bize saldırdı, hakaret etti, darp etti gibi iddiaları vardır.Tek başına ne onların dedikleriyle ne sizin dediklerinizle mahkeme yürür.Yanlarına giderek olayı başlatmış gözükmek dezavantaj.Karşılıklı cezalar çıkması yüksek ihtimal.
Elleri arkada birinin yanıma gelip kavga esnasında başka biri olaya müdahale eden biri elleri arkada kafa atması suçu yoktur diyorlar bu nasıl adalet nasıl suç olmaz anlamıyorum bilen biri lütfen yardımcı olsun