İyi akşamlar,
Biana ana girşinin 3.kişi tarafından kapatılıp geçişin engellenmesi konut dokunulmazlığına girer mi, konu ile savcılık ilgilenir mi?
Printable View
İyi akşamlar,
Biana ana girşinin 3.kişi tarafından kapatılıp geçişin engellenmesi konut dokunulmazlığına girer mi, konu ile savcılık ilgilenir mi?
Nasıl kapatılıp engelleniyor?
bahceye cıkıs kapısının anahtarını kendisi taşıyor kilitliyor kimseye vermiyor, polis konut dokunulmazlığına girebilir dedi, bende zabıtayı aradım yarın belli olur
Konut dokunulmazlığına gireceğini zannetmyiorum. Adam evet kilitli ve herkeste anahtar var diyebilir. Çilingir çağırıp sizde bir anahtar yaptırın.
Sayın lyon sitede tecrübelisiniz. Sormadan biraz detaylı yazsanız olmuyormu? :) Mahkemece ne tespiti yapıldı. neden yapıldı? Polis tuatanak tuttumu?
Tamam :) bu arkadas benim depomu işgal etmişti o sırada yapılan keşifte bu şahısın bina koridorunuda işgali yazılmıştı, polis bırak tespit etmeyi bugun önümde dayak yedi gıkı cıkmadı adamlar kacmaya yer arıyor, savcılıga verin diyor, benim merak ettiğim 3. bir sahsın bina girişini ve dış kapısını izinsiz kilitlemesi konut dokunulmazlığına girer mi acaba polis girer diyor, onların yalancısıyım :D
Ben avukat değilim ama Ortada ortak alanı işgal varmış. Bunun için dava açmanız gerekir diye düşünüyorum. Savcılığa gidip şansınızı deneyin yinede.
- - - Updated - - -
Sizin paralı yönetici vardı hatırladığım kadarıyla. Ona ihtar çekin işgal edene ihtar çeksin. çekmezse onu şikayet edersiniz.
Paralı yöneticiyi polis bile takmıyor, dışarıdan atanan yöneticinin hiç bir hukuki vasfı yokki, tek vasfı ödenmeyen aidat için icra yapabilmek.
- - - Updated - - -
Koridor ortak alan işgaline girer tamam ona birsey demiyorum, bina ana giriş kapısını kilitleyip giriş çıkışı engellemek bana sacma geliyor, bende diğer girişi kapatsam hukuki süreçmi beklenecek 2 sene kimse dışarı cıkamasın :D
Siz bahçeye giriş çıkış kapısı yazmışsınız. Bina girişi çıkışı ise ayrı bir durum. hatta sizin dairenize giriş çıkışı engeleyecek şekilde işgal etmek bile ayrı bir durum.
Savcılığa verdiğiniz dilekçede bina girişini işgal derseniz bunu dikkate alacaktır. İki girişten birini işgal etmiş durumda demeyin .Diğer taraftan gir hemşerim diyebilir.