Hakem heyeti kararı öncesinde uyuşmazlık çözülürse ne olur?
Telefonumun ekranında renk değişimleri vardı yani telefonun ekranının üstü ile altı aynı renk değildi (bu arada 30 gün olmadı telefonu alalı). Servise götürdüm renk değişimi var fakat bu değişime sebep değil biz değişim yapamayız isterseniz tüketici hakem heyetine başvurun dedi. Bende başvurdum ve bilir kişi telefonu inceleyip bana teslim etti. Fakat işlemin 4 ayı bulabileceğini söyledi.
Telefon bilir kişide iken telefonu aldığım firmayla görüştüm bana telefonu tekrar servise götürmemi kendilerinin servis ile görüseceklerini söylediler. Şimdi ben hakem heyeti kararını beklemeden servise götürsem sorun olur mu ? (30 gün dolmadan bütün şansımı denemek istiyorum) Ve diyelimki telefonu değişimi kabul ettiler ve değiştirdiler sonrasında heyet kararının durumu ne olur ?
Cevap: Hakem heyeti kararı öncesinde uyuşmazlık çözülürse ne olur?
Firma ile uyuşmazlık çözülürse firma Tshh ne müşteri ile uyuşmazlık çözülmüştür şeklinde savunma verir. Sizde Tshh ne uyuşmazlık çözüldü deyip şikayetinizden vazgeçersiniz. Heyet karar versede birşey değişmez. Değişimi zaten önceden yapmış oluyorsunuz.
Cevap: Hakem heyeti kararı öncesinde uyuşmazlık çözülürse ne olur?
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Firma ile uyuşmazlık çözülürse firma Tshh ne müşteri ile uyuşmazlık çözülmüştür şeklinde savunma verir. Sizde Tshh ne uyuşmazlık çözüldü deyip şikayetinizden vazgeçersiniz. Heyet karar versede birşey değişmez. Değişimi zaten önceden yapmış oluyorsunuz.
Teşekkürler o zaman servise bir daha götüreyim