Cevap: Askeri Firarr Cezası
Çok güzel roman yazmışsınız.. Her şeyin doğrusunu bilmediğimiz zaman belki doğru olan zamandır. Her zaman suçlu olan bizim çıkarlarımıza uymadığını düşündüğümüz dür.
Abiniz nasıl bir askerdi ? Komutanla arasında ne geçti ? hasta olmadığı halde rapor aldı bu diğer insanların hakkına tecavüze değil mi ? Komutan neden tehdit etmiş ? Bu komutan 4 günlük izini neden es geçmiş ? Askerlik şubesi dingonun şubesi mi ? Vatandaşın gbt si oluyor da olmamış memuriyetin sicili olur mu ? siz bunları düşünedurun.
Terhis belgesini alır ve o belgede 4 gün firar etmiştir notunu arial 12 punta ile yazarlar.
Alıntı:
sakarya2406 rumuzlu üyeden alıntı
Lütfen doğru bir çözüm yolu gösterin bize. Bide aynı birliğe tekrar giderse .
Doğru çözüm yolu, abinizin birliğine dönüp, kalan görev süresini de tamamlayıp dönmesidir.
Gidip birliğinde askerliğini tamamlayacak.Aksi takdirde izin tecavüzü olur.Yapmadığı 6 gün için 6 aydan fazla uğraşmak zorunda kalır.
evet sizden esinlenmiş olabilirim. Zira sizde çok güzel romanlar yazıyorsunuz. Bankalardan kredi çekip üstüne kredi kartı borcu yaparak kendini işlerim iyi gitmedi diyerek kandırmanız, üstüne birde mal kaçırmaya çalışmanız çok takdir edilesi bir davranış. yorumlarınızı yaparken kendi kurnazlığınızı göz önünde bulundurarak yapın. Siz cebimde bir lira yok derken başkalarınında aynı şeyi yaşayabileceğini düşünerek yorum yapın. ne benim ailemin ne de yengemin ailesinin maddi durumu yok. Abimin görevden kaçtığı da yok. Sonuçta hepsi TSK ya bağlı değil mi. O 6 günü ha burada yapmış ha Kıbrısta. Ben maddi durumumuzun iyi olmaması sebebiyle sizlerden yardım istedim. Bir çözümü var mı diye sordum. çözüm yoksa zaten bir şekilde mecbur gidecek görevini tamamlayıp gelecek. Kısacası bizim 6 gün için 600 TL verebilecek maddi durumumuz yok şuanda. Birilerinden yardım alacaz mutlaka. siz önce haddinizi bilerek cevap verin. konuyla ilgili bi bilginiz olmadığı halde yazmanız hadsizlik bana göre. o yüzden rica ederim yorum yapmayın.