ben beraar ettim karşı tarafın avukatı suç almam için temyizetti 2.5 yıl geçti temyizden gelmedi karşı tarafın avukatıyla anlaşsak temyizden vaz geçebilirmi vaz geçme süresi varmıdır .2.5 yıl sonra vazgeçme hakkı varmıdır..
Printable View
ben beraar ettim karşı tarafın avukatı suç almam için temyizetti 2.5 yıl geçti temyizden gelmedi karşı tarafın avukatıyla anlaşsak temyizden vaz geçebilirmi vaz geçme süresi varmıdır .2.5 yıl sonra vazgeçme hakkı varmıdır..
Temyizten vazgeçebilir karar vermeden önce vazgeçilebilir
çok teşekkürler ön incelemeden geçti arşivde yazıyor .....yargıtaydan eksik inceleme diye bozulmasına yazan bi kağıt geldi avukata sordum savcı görüşü dedi karar değil dedi bozulmasını istemiyorum ozaman avukat beyle iyilikle konuşsam çocuğum var kötü niyetli değilim ceza almak istemiyorum desem ....bide kurumun avukatı vaz geçebilirmi acaba arşivde yazıyor ....teşekkürler
Resmi bir kurumun avukatı ve dava resmi kurumu ilgilendiriyorsa zaten temyiz ederler. Avukatın temyizden vazgeçeceğini zannetmem. Ama illa ceza almanız için temyiz etti görüşüde yanlış. Karar onanıp gelebilirde.