Cevap: Süpermarket de hırsızlık
Yok mu yardımcı olabilecek biri ?
Yasalara uygun değil. Uygun olan, kuzeninizin kozmetik ürünü iade edip hiç para vermemesi, mekan sahibinin de şikayetçi olması, kuzeninizin hırsızlıkla yargılanması ve kesine yakın ihtimalle hırsızlıktan hüküm giyerek hayatının geri kalanını "hırsız" olarak geçirmesidir.
Benim başıma gelseydi yasalara uygunluğuna bakmadan 130 lirayı verip olayı kapatırdım.
Açıklamanız ve ilginiz için teşekkürler fakat burada bir mağduriyet söz konusu aslında, siz ise hırsız muamelesini uygun görmüşsünüz ve öyle yaftalamışsınız.
Marketlerde satın alınacak ürünlerin her ne sebeple olsun cebe atılması doğru değildir o sırada görülüp tutulsa yine haksız çıkar ben satın alacaktım elim doluydu sepet yoktu gibi mazeretler kurtarmaz adamı. Siz o marketin sahibi olsanız aman canım insan unutabilir dermiydiniz hele kozmetik ürünü dediğiniz sakız değil heralde parfüm veya şampuansa cepte kendini unutturmaz. Müdürün yaptığı da doğru değil durumdan istifade etmiş resmen ama rakam az karakollarda vakit harcamaya bile değmez
Selam, kuzenin-ize söyleyin bir daha cebine bir şeyler atacağı zaman ambalajından çıkartıp ta koysun sıkıntı olmaz..
Şahsen ben çalan birisi değilim ama çalmayı düşünsem öyle yapardım. Kendinin olmayan kredi kartını kullanması da yanlış tabi ki. 2 yanlış bir doğruyu götüre biliyor maalesef..