4 şeritli yakınında yerleşim birimi olmayan otobanda sol şeritte seyir halindeydim.Yolun kenarındaki demirlerden atlayıp yola girmek üzere olan bayanı farkettim ve frene bastım.Aşırı süratli (150-160 km/sa)olduğum için aracın kontrolünü kaybettim.bayan aracı farkedince kendisini yol kenarındaki demirlere attı fakat kontrolünü kaybettiğim araç bayana çarptı.Bayan o an bariyer ile aracın arasında sıkıştı ve 1 bacağı kırıldı diğer bacağında da derin bir kesik oluştu.ben ise aracımla sürüklenmeye devam ettim.Sonrasında araçtan inip bayanın yanına koştum.Olay gerçekleşeli 1 dakika geçmeden sağdan soldan bir sürü insan olay yerine geldi. Meğer bayan hayat kadını imiş ve orada çalışıyormuş.Gelenlerde hep onun çevresi.Yani yeterince tanıkları var.Polisler olay yerine geldiklerinde ifademi aldılar.Trafik ekipleri tutanaklarında hızımı 120 km/sa olarak yazdılar.Anladığım kadarı ile benim haklı çıkmam için çabaladılar.Kaza tespit tutanağında ise yayaya kapalı olan yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya suçludur yazıyor.Etrafa sorduğumda kemik kırılması olduğundan ve karşı taraf benden şikayetçi olduğundan kamu davasının zaten açılacağını söylediler.Bundan sonra beni nasıl bir süreç bekliyor.Ne gibi bir ceza alırım ?Hiçbir fikrim yok ...Az da olsa beni aydınlatabilirseniz sevinirim...