İş Mahkemesi Yargıtay Kararı "Bozma"
Merhaba, geçen yıl çalıştığım iş yerine avukat aracılığıyla tazminat davası açtım. Yerel mahkemece davayı kazandım. Bunun üzerine karşı taraf temyize gitti. Bugün de yargıtayın resmi sitesinden kontrol ettiğimde, dosyamın kapandığını ve yargıtay kararı olarak da "Bozma" yazıyor. Bugün pazar olduğu için avukatımı aramak istemedim ama sonucu da merak ettiğim için buraya yazmak istedim. Konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
İyi Günler
Cevap: İş Mahkemesi Yargıtay Kararı "Bozma"
:) Bilgimiz olmayan kararla ilgili olarak size nasıl bilgi verelim? Bozma demek kararın bozulması demek. Temyiz itirazları ve bozma nedenini ancak avukatınız öğrenebilir.
Kusura bakmayın, soruyu yanlış sordum ama cevabını aldım. Bozma kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenmek istiyordum. O da yerel mahkemenin verdiği kararı bozma anlamına geliyor sanırsam, verdiğiniz cevaba göre.
Alıntı:
Bulutbrs rumuzlu üyeden alıntı
Kusura bakmayın, soruyu yanlış sordum ama cevabını aldım. Bozma kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenmek istiyordum. O da yerel mahkemenin verdiği kararı bozma anlamına geliyor sanırsam, verdiğiniz cevaba göre.
aynen söylediğin gibi