Yetim Maaşı İle Kredi Çekmek?
Herkese selam. Ben 51 yaşında bir bayanım çok yakında kocamdan ayrılmayı düşünüyorum geçinemiyoruz çünkü. Her neyse işte boşandıktan sonra babamdan kalma halkbank tan çektiğimiz bağ-kur aylığından bana da 300-350 tl gelecek (diğer yarısını da ablam alır galiba). Normalde çalışmıyorum ama yakında işe gireceğim ama şuan çalışmadığımdan bankalar bana kredi vermiyor, bu gelicek aylık ile bankalardan kredi çekebilir miyim yani kredinin taksitleri aylık üzerinden kesilebilir mi? Öyle kredi çekme imkanım var mı? ki zaten 2.500 tl çekeceğim oda yeni bir eve taşınmak için. Nolur konuyu bilen biri yardım etsin şimdiden çok teşekkürkler.
Cevap: Yetim Maaşı İle Kredi Çekmek?
Alıntı:
selmatrkgl64 rumuzlu üyeden alıntı
Herkese selam. Ben 51 yaşında bir bayanım çok yakında kocamdan ayrılmayı düşünüyorum geçinemiyoruz çünkü. Her neyse işte boşandıktan sonra babamdan kalma halkbank tan çektiğimiz bağ-kur aylığından bana da 300-350 tl gelecek (diğer yarısını da ablam alır galiba). Normalde çalışmıyorum ama yakında işe gireceğim ama şuan çalışmadığımdan bankalar bana kredi vermiyor, bu gelicek aylık ile bankalardan kredi çekebilir miyim yani kredinin taksitleri aylık üzerinden kesilebilir mi? Öyle kredi çekme imkanım var mı? ki zaten 2.500 tl çekeceğim oda yeni bir eve taşınmak için. Nolur konuyu bilen biri yardım etsin şimdiden çok teşekkürkler.
Tamamen bankanın kontrolunde olan bir karar kredi kullandırıp kullandırmamak.
Az da olsa bir ihtimal maaşınızı aldığınız bankanın kullandırma ihtimali olabilir.
Cevap: Yetim Maaşı İle Kredi Çekmek?
mumkundur yetim maası ile kredi çekmek.öğrenci iken almış olduğum yetim maaşını göstererek kredi çekecek oldum kabul etmişlerdi. fakat sonradan ihtiyaç kalmadığı için gerek duymamıştım. yalnış hatrlamıyorsam vakıfbanktı. ayrıca kardeşiniz yetim masşından kendi hakkını almak için başvurmazsa tamAmı size baglanıyor diye biliyorum. allah yardımcınız olsun