Yeni Aldığım Telefon 3 Gün İçinde Bozuldu. Para İadesi ve Cayma Hakkı Konusunda Yardımcı Olurmusunuz
Merhaba
Ben 15 temmuz'da telefon aldım. Telefonda 2 gün kullandıktan sonra sesim karşıya gitmemeye başladı. Bu süre içinde kesinlikle sert bir düşme,su geçirme olayı olmadı (zaten telefon suya dayanıklı).
Şu anda para iadesi almak istiyorum(mümkünse telefonun serviste oyalanacağı 15-20 gün telefonsuz kalmadan) ama nasıl başvuru yapacağımı bilmiyorum. Tüketici heyetiyle görüştüm. Cayma hakkı dilekçesi yaz dedi. İnternette gördüğüm bazı şeyler kafamı karıştırdı. Aklıma takılan birkaç şey var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Önce bazı bilgiler vermem gerekiyor sanırım.
Telefonu mağazadan peşin ödeyerek aldım. Sim kart takıp wi-fi kullandım. Ses sorunu 2-3 günlük kullanımdan sonra oluştu.
1) 7 Gün içinde cayma hakkımı kullanıp para iadesi alabilirmiyim.
2) Talebimi ve para iadesini mağazaya ilettiğimde nekadar sürede para iadesi alırım. Bu süre 10-20 gün falan sürecek ise bu süreçte telefonu kullanabilirmiyim.
3) Cayma hakkım yok ise servisten para iadesi yada ürün değişimi istemek için ne yapmalıyım
Cevap: Yeni Aldığım Telefon 3 Gün İçinde Bozuldu. Para İadesi ve Cayma Hakkı Konusunda Yardımcı Olurmusunuz
Cayma hakkı mağzadan yerinde satışlarda geçerli değildir.