Cevap: Tck 123 huzur bozmak
Araba size nasıl su döktü anlamadım yanı suya girip su mu sıçratmış oldu.
Bunun TCK 123 kapsamına gireceğine nasıl neye göre karar verdiniz bilmiyorum.TCK 123 bambaşka bir şey.
Uzun uzun açıklamanın pek gerekli olduğu bir durum değil.Karakolda ciddiye alınmadığınız gibi savcılıkta da aynı şeyi yaşayacağınız kesin.Aslında bu gibi durumlarda polisin yayalara dikkat etmeyip ıslatan araçlara ceza kestiği/kesmesi gerektiği gibi bir durum vardı ama onunda ispatı yok, hele ki bu saatten sonra.Görüntüsüz cezaları da iptal ettiriyorlar.Şu durumda hukuki olarak yapacak bir şey gözükmüyor.Bunu bir de savcıdan duymak isterseniz bir de adliye havası alabilirsiniz.
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Araba size nasıl su döktü anlamadım yanı suya girip su mu sıçratmış oldu.
Bunun TCK 123 kapsamına gireceğine nasıl neye göre karar verdiniz bilmiyorum.TCK 123 bambaşka bir şey.
arabanın bize yaklaşıp elindeki pet şişedeki suyu bize bosaltıp gülerek kaçtı
- - - Updated - - -
NE GÜZEL ;
canı sıkılan alsın araba ve eline bir pet şişe tanımadığı kişilerin bilerek üzerine döksün rahasız olanlarda o anda tanıklık eden tanıkları olsa bile herhangi bir işlem yapamasın .
Benim anladığım arabanın size suç sıçrattığıydı(bilerek su birikintisine girmek suretiyle).Birilerinin elinde şişeyle camdan su attığı değildi.Bu haliyle konuyla karakol da ilgilenmeliydi.Savcılığa şu haliyle gidilmesi gerekir.Ayrıca konuyla ilgilenmeyen karakol polislerini de şikayet edebilirsiniz.
Ancak iddia sahibi olarak ispat yükünün sizde olduğu da unutulmamalıdır.
arabayla su sıçratmasına DİYECEK lafım yok AMA ARABA SAHİBİ ÖZELLİKLE DURUP ELİNDEKİ PET ŞİŞEYİ BASTIRMAK SURETİYLE BİZE SU DÖKTÜKTEN SONRA GÜLEREK HIZLI KAÇMASI ZORUMA GİTTİ !
NOT: yanımda kuzenim vardı o da tanıklık etmeyide kabul beyan ediyor