Cevap: Temyize Giden Davam ile İlgili Yardım.
Bana yardimci olabilecek fikir verebilecek biri yok mu lutfen yorumlarinizi ve fikirlerinizi paylasin.
keşke BİLİRKİŞİ raporuna dava devam eder iken İTİRAZ etseydin daha iyi olurdu.
yargıtay dosyayı iki tarafın dava dilekçelerine , mahkeme tutanaklarına ve gerekçeli hükme bakarak dosya inceler o yüzden sizin temyiz dilekçesi yazmıs olduğunuz noktalar çok önemlidir bu yüzden siz temyiz dilekçesine BİLİRKİŞİ RAPORUNA itirazına atıfta bulunarak itiraz ettiğinizi ümit ediyorum.
yargıtay tekrardan bilirkişi incelemesi yapar aynı çıkarsa dosyayı ONAYLAR
NOT : BEN SİZİN MAHKEME DİLEKÇELERİNİ , BÜTÜN DAVA TUTANAKLARINI VE GEREKÇELİ HÜKMÜ GÖRMEDİĞİM İÇİN VERMİŞ OLDUĞUM CEVAP YANLIŞ ÇIKMA ORANI ÇOK FAZLADIR !!
Bilirkisi raporuna itiraz edildi temyiz dilekcesinde de avukatimizin gerekeni yapmis olduguna dair guvenim var. Lakin son sormak istedigim sey sadece bilirkisi raporuna dayanarak karar verilmesi dogru mudur ve yargitayin konuyu dava sonucunun aksine bir sekilde degerlendirme olasiligi nedir yani temyizden de sonuc ayni sekilde cikar diyor herkes boyle bir genelleme dogru mudur?
ben yargıtayın gelen dosyaları okudugunu bile sanmıyorum %95 i geldiği gibi onanıyordur.