Şikayetçi olmadığım konu hakkında bimer aracılığıyla savcılık soruşturması
İyi günler merhaba. Üniversite öğrencisiyim. 19 haziranda istanbul tıp fakültesinde psikiyatri polikliniğindeki doktor beni haksız yere zorla yatırdı hafif bir hastalıktan ötürü. Koğuşta ankesörlü telefon oldugundan önce dekanlıgı aradım. bunun adli bir vaka oldugunu ailemin izni olmadan asla ve kat'a içeri alınamayacağım (ne kadar doğru ne kadar yanlıs bilmiyorum) söylendi. sağlık bakanlıgını aradım orada da aynı şekilde polise başvurmam gerektiği söylendi. polise babam başvurdugunda ise polis tenezzül edip yerinden kalkıp gelmedi. üç gün sonra anabilim dalı başkanı beni üç dakikalık bir görüşme sonrası çıkarttı. başhekimliğe doktor hakkında müracat ettim. dün de bimer'e "polisler ihbara gelmiyorsa neden maaş alıyor" temalı bir mesaj yolladım. amacım tamamen polislerin neden gelmediğini öğrenmekti ve gelmeme gibi bir lükslerinin olup olmadıgını öğrenmek. bimer bunu yöke yök de adalet bakanlıgına ve savcılıga yolladı. şu an korkuyorum. zaten hastane hakkında herhangi bir şikayetim yok başhekimlikte halletmeye calısacağım o da olmazsa en son savcılıga çıkıcaktım. ayrıyeten ilk dilekçenin iptaline dair bir dilekçe daha yolladım. iş savcılıga intikal ettiyse artık geri dönüş yok mudur ? şikayet etmediğimiz bir konu hakkında soruşturma açılabiliyor mu iptal edebiliyor muyuz yazdığımız dilekçeyi savcılıga intikal etmişse ? arkadaşlar üniversite öğrencisiyim dava masrafının vb altından hiç kalkamam ve savcıdan hakimden vb korkuyorum. bilgilendirirseniz sevinirim. sevgilerle...
Not: zaten hafifçe paranoyam var okb ile birlikte birkaç saattir beynim adeta delindi yardımcı olursanız sevinirim.