Cevap: 5. Ağır Ceza Mahkemesi
Öncelikle geçmiş olsun..
Sizin sorununuz biraz ciddi.Suç olarak ne isnat edildi bilmiyoruz.Sonuçta ortada bir olay var ve dava açılmış.
Sizin konunuz, burada yorum yaparak çözüm aranacak ya da akıl verilecek bir durum değil bana göre.
Profesyonel Hukuki Yardım Almanız lehinize olacaktır.Avukat tutun.
Merhabalar. Öncellikle zaman ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Cuma günü sabah adliyeye gittim. 1 saat beklettiler ve duruşma salonuna aldılar. Hakim ve savcılar vardı. Çok kalabalıktı. Olan biteni tüm doğrularıyla anlattım. 1 saat sürdü sanırım. Bir sürü soru sordu hakim ama her şeyi tüm doğrularıyla anlattım. Sonra kararı açıkladı hakim. Delil yetersizliği ve sanığın ifadelerine dayanarak, sanığın yakalanma emrinin kaldırılmasına, sanığın ifadeleri ve delil yetersizliğinden dolayı beraatine karar verilmiştir dendi. Avukatımla konuştum mahkeme çıkışı. Bana yarın son bir duruşma olacak ama senin gelmene gerek yok dedi. Zaten sonuç belli oldu. Kesin olarak yarın beraat edeceksin dedi. Mübaşir de aynı şeyi söyledi. Hakim inandı sanırım bana. Zaten tüm doğrularıyla anlattım olayı. Sabıkam da tertemiz. Bunun da etkisi var sanırım. Kurtuldum sonuç olarak. Hemde tek duruşmada.
Vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim :) Hoşça kalın.
Siz derdinizi orada da böyle güzel net bir dille anlattıysanız, zaten olay ortada beraat etmenize şaşmamak gerek.Bazı arkadaşlar maalesef ana dillerini kullanmaktan, dertlerini tam olarak anlatmaktan aciz.Kankasına mesaj yazar gibi gelip foruma yazı yazıyor sonrada, cevap yok diye tekrar yapıp duruyor.Keşke herkes sizin gibi özeli bir şekilde derdini paylaşsa da canla başla yardım etsek.Beraat ettikten sonra karşı tarafa iftira davası açmayı da unutmayın.Bu konuda da buradan gerekli desteği alabilirsiniz.