Aracim 44000 aalindi kaza sonucu 15tl hasar cikti ben pert tarafindayim

gecen sene 11 ci ayda almıs oldugum fiat linea aktive plas aracımla 25.06.2015 tarihinde kaza yaptım yedek aracta temin edilmedi bugün içerisi ile bana aracımın exsper tarafından onaylandıgını  tamiri uygun görünmüştür denildi aracım 26.06.2015 tarihinde gece sag tarafımdan ani cıkan aracı cıkması ile istem dısı kaza meydana gedi tremer raporunu bilmiyorum ama ben anayolda giderken minibüs 6 metre kala beni görmeyerek önüme dreksiyon kırdı 12 gün rapor aldım sözüm oki arac aırbag ve cam kaput gitti 15 000 tl hasar büyük ben pert tarafından yanayım hangi yolu izlemem gerek tesekkür ederim...

Cevap: Aracim 44000 aalindi kaza sonucu 15tl hasar cikti ben pert tarafindayim

Öncelikle arkadaşınıza mesaj yazar gibi yazmama yolunu takip edebilirsiniz.Büyük harf, küçük harf, imlaya dikkat edin ki yazı okunur anlaşılır olsun.Siz bunlara üşenir alal acele yazarsanız burdaki arkadaşlarda cevap yazmaya üşenecektir.

araçta hasar sadece cam, kaput ve airbag (kaç tanesi patladı?) patlaması mı?

2 tane vardı ikiside patladı

İki agırbag 2,far kaput tampon ve cam hasar ve karburatör ve motor.baslıkları.oynamıs hasar bunlar 15 bin tl hasar var dediler exspertiz yapım için onay vermiş ama ben iştemiyorum hukuken hakkım nedir hangi yola basvurmam gerek tesekkürederim

Aciliyetim var bilgi sahibi yokmu

15000 tl hasarlı arac pertte çıkarılmazmı

Simdiden ilgi Alakanız için tesekkür ederim 12.11.2014 44000 tl arac aldım 14 bin pesin 30 ay taksitli fiat linea aktive plas  modeli bu tarihte 25. 06.2015 anayolda seyir halinde kaza yaptım.  Aracımda 15000  tl hasar olup tamiri uygun göründü dediler kazada 2 agırbag,2 far kaput ,,tampon karburatör, ve motor baslıgı zarar gören yerler Ben böyle Kazada Pert olması tarafındayım izlemem gereken yol nedir Arac kilometre 5600 de

Cevap: 15000 tl hasarlı arac pertte çıkarılmazmı

Cevap: 15000 tl hasarlı arac pertte çıkarılmazmı

Konuya 223 kişi bakmıs cevap veren yok
- - - Updated - - -
Arac ta hasar gören yerler 2 agırbag patladı,ön cam,kaput,tampon,2 far,sis far,yan camurluk tampon ben bu istinaden aracın yapılmasına perte ayrılmasını istiyorum exsper yapılsın demiş izlemem gereken yol nedir 2 gündür cevap alamıyorum