İnternet aboneliği sahte imza
Merhabalar;
2013 tarihinde eşim benim adıma internet aboneliği başvurusu yapıyor ve gelen abonelik sözleşmesine tüm nufus cüzdanı verilerimi yazıyor ve imza kısmına da benim adımı soyadımı ve o günün tarihini atarak benim imzam yerine kendi imzasını açıyor sonradan bu abonelik nedeniyle icra takibine maruz kaldım ödeme emrini tebliğ almadan icra dairesine yetkisizlik borcu kabul etmeme ve imzaya itiraz şeklinde itirazımı yaptım ve takibi durdurdum eşimle boşanma aşamasındayız geçen hafta boşanma davası sonuçlandı gerekçeli karar bekleniyor. sizlere sorum bu olay özel evrakta sahtecilik suçu içerirmi suç duyurusunda bulunsam kendisinden maddi manevi tazminat alma hakkım varmıdır imza örnekleri incelrnirse imzanın bana iat olmadığı eşimin imzaladğı belgelerde mevcut bunu ileri sürererek kendisinin buna imza attıgını bu nedenle borçlandıgımı ve icra takibine maruz kaldıgımı psikolojimin bozuldugunu belirterek bir ceza davasından kendisinden tazminat alma durumum nedir? kendisi devlet memurudur burada ceza cıkacak olursa devlet memurlugu sona erermi ve eğer bir ceza davası açlılırsa bu davanın sonuclanması ortalama ne kadar sürer
Cevap: İnternet aboneliği sahte imza
kimseden cevap alamayacakmıyım?
hocam hukuk bilgim pek olmasada karşi tarafin icra mahkemesine dava açmasi gerekmiyor mu icra takibini itiraz ettiğiniz için
Sayın üye..
Velevki dava açtınız. Hakim sormayacak mı onca sene aklınız neredeydi?
Evlilik birliği içerisinde eşlerin beraber yaşadıkları yer için bu tür imzalar atması normal değil midir ?
Tazminat davasında sizin maddi ve manevi zararınızın ortaya konulması gerekiyor. Koyamazsanız davayı kaybedersiniz.
Evrakta sahtecilikte yok, ne de bu eyleminden dolayı memuriyetten atılır.
Görünen o ki; boşanmayı hazmedemişsiniz, şimdi eski eşin canını nasıl yakarım derdindesiniz. İntikam hırsıyla yanıp tutuşuyorsunuz.. ama Keskin sirke küpüne zarar.
Bence bu tür bir girişimde bulunmayın. Hem davayı kaybedersiniz, hemde maddi olarak vekalet ücreti yargılama giderleri vs. zarar edersiniz.
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Sayın üye..
Velevki dava açtınız. Hakim sormayacak mı onca sene aklınız neredeydi?
Evlilik birliği içerisinde eşlerin beraber yaşadıkları yer için bu tür imzalar atması normal değil midir ?
Tazminat davasında sizin maddi ve manevi zararınızın ortaya konulması gerekiyor. Koyamazsanız davayı kaybedersiniz.
Evrakta sahtecilikte yok, ne de bu eyleminden dolayı memuriyetten atılır.
Görünen o ki; boşanmayı hazmedemişsiniz, şimdi eski eşin canını nasıl yakarım derdindesiniz. İntikam hırsıyla yanıp tutuşuyorsunuz.. ama Keskin sirke küpüne zarar.
Bence bu tür bir girişimde bulunmayın. Hem davayı kaybedersiniz, hemde maddi olarak vekalet ücreti yargılama giderleri vs. zarar edersiniz.
sayın üye ;
boşanma davası açan kadınlar hırs ateşiyle yanıp tutuşmuyomu aile mahkemelerinde verilen kararları görüyoruz şunu kabul etmeliyiz ki erkek ne kadar haklı olursa olsun aile mahkemesinde 3-0 önde başlıyorlar bu inkar edilemez bir gerçek
diğer hususlara gelince olayı sonradan farkettim Ayrıca öyle yıllar falanda geçmedi olayı tamamen yanlış anlamışsınız ben olayı farkettiğim anda internet servis sağlayıcıyla görüşüp icra takibi başlatmalarını ısrarla istedim söz konusu takip tafafıma başlatıldı ve MADDİ VE MANEVİ ZARAR oluştu. ayrıca evli olunması demek her belgeyi tanzim etme ve bunu kullanarak kişileri zarara uğratmakmıdır bu suç değilse nedir ?
ozaman eşiniz sizin adınıza her türlü imza eylemini gerçekleştirebiliyorsa neden vekaletname diye bir olay var