Tehdit şikayeti ve sonrası
Merhabalar. Öncelikle konunun kısa bir özetini geçeyim. Eski erkek arkadaşımdan bana küfür etmesi sebebiyle ayrıldım. Elinde bana ait bazı şahsi fotoğrafların olmasını fırsat bilerek beni tehdit etti. Ben de polise gidip şikayette bulundum. Savunmasını bir avukatla hazırlamış ve açıkça yalanlarla dolu bi savunma... Bana attıgı mesajlarda öyle görülüyordu . Daha sonrasında annesinin araya girmesiyle karşılıklı şikayeti geri alın demesiyle ben şikayetimi geri aldım. Kendisi de geri aldığını söyledi. Yaklaşık 4 gün önce beni başka bi numaradan arayıp birini bulmussun tebrikler aldattın beni tarzında konuşma yaptı. Fotoğrafları anneme attı. Ben görüp sildim ve annemin numarasından engelledim. Kaldığım yurda bugun mahkeme kagıdı gelmiş. Duruşma saati ve tarihiyle ilgili. Ben sikayetimi geri aldıgım takdir de yine de duruşma olur mu? Veya kendisi yeniden yalan bir ifadeyle beni şikayet mi etti, ya da şikayeti hiç mi çekmemiş olabilir? Teşekkürler şimdiden..
Cevap: Tehdit şikayeti ve sonrası
Müşteki mi yoksa sanık olarak mı görünüyorsunuz?
Cevap: Tehdit şikayeti ve sonrası
İl dışında olduğum için kaldığım yurda yollanmış kağıt. Beni sadece yurttan arayıp şu tarihlerde duruşma varmış haberiniz olsun dediler. Acaba şeref ve saygınlıga zarar vermekten kamu davasına dönüşmüş olabilir mi?