Karimin, beni aldattigi evi yani sevgilisi ile birlikte iceride oldugu evi kursunlamanin cezasi nedir? Soru acik ve net. Cevaplarinizi bekliyorum. Kimseye zarar gelmeyecek. Sadece korkutmak icin onlar evdeyken ev kursunlanacakhepsibu?
Printable View
Karimin, beni aldattigi evi yani sevgilisi ile birlikte iceride oldugu evi kursunlamanin cezasi nedir? Soru acik ve net. Cevaplarinizi bekliyorum. Kimseye zarar gelmeyecek. Sadece korkutmak icin onlar evdeyken ev kursunlanacakhepsibu?
Diğer mesajınızı da okudum. Görünüşe göre karınızın ve sevgilisinin güzelce ceza almasını sağlayabilecek durumdasınız. Eğer böyle bir kurşunlama olayı olursa, kurşunlamadan dolayı alacağınız ceza bir yana, onlara ceza aldırma ihtimaliniz de kalmayacak, sevgilisi ile birlikte harcaması için ona tazminat ve nafaka ödemek zorunda kalabileceksiniz ki bu sizin için her şeyden büyük bir ceza olur eminim ki. Bunu kesinlikle aklınızdan çıkartın. Sizin işiniz forumlarda bir şeyler arayarak çözülecek bir şey değil. Hemen bir avukat bulun ve durumu onunla değerlendirin. Eminim içinizi soğutacak ceza ve tazminatları alacaksınız. Öfkeyle kalkan zararla oturur, keskin sirke olsa olsa küpüne zarar verir.