bimer şikayetine itiraz dönüş süresi
Arkadaşlar yapılan bir bimer şikayetinde zaman aşımı süresi ne kadardır mesela memur düşünüp taşınıp yav kardeşim daha önce hakkımda yapılan şikayet bence haksızdı, o zamanlar bişey demedim ama çok içime oturmuştu bu durumda en iyisi ben yine o dosyaları açtırıp tekrar inceletmeye açayım diyebilir mi?
Cevap: bimer şikayetine itiraz dönüş süresi
Arkadaşlar konuyu 100 küsür kişi okumuş ama hiçkimse cevap vermemiş sorunun cevabını hiçkimse bilmiyor mu?
Cevap: bimer şikayetine itiraz dönüş süresi
Bu site çok okunan bir site. Okuyanların çoğu hukukçu değil bir yana, üye bile olmadığından cevap yazamayacak kişiler olabilir. O yüz kişiden biri de benim ve hukukçu değilim, cevabı da bilmiyorum örneğin. Aslında soruyu da anlamadım.
BİMER'e gönderilen bir şikayetin gereğinin yapılması için belli bir süre vardır. Eğer şikayetin gereği yapıldıysa kapanmıştır, kendiliğinden tekrar açılması diye bir şey olmaz. Ancak sizin yazdıklarınızdan öğrenmek istediğiniz şey tam anlaşılmıyor. Örneğin bir memuru şikayet ettiğinizde şikayet o memura gidip cezayı o memur kendisi kendisine vermez. Ama sizin yazınızda şikayet edilen şikayetin gereğini yapmakla görevli gibi anlaşılıyor.