Ilk defa uyusturucu madde kullanimi
Suanda askerim nisan ayinda carsi iznimde askerligin verdigi psikojiyle hayatimda ilk defa uyusturucu kullandim ve kendimi kotu hissedince hastaneye gittim ve savci ifademin alinmasini istedi komutanim ifademi aldi pisman oldugumu ilk defa kullandigi psikoljik nedenlerle kullandigimi ifademde beyan ettim boluk komutanim ve diger komutanlar takipsizlik karari cikacagi soyledi aadan 2,5 ay gecti ve hakkimda acilmis dava varmi diye sorguladim hakkimda acilmis bi dava olmadigi ogrendim yetmedi komutanlarimla adliyeye gidip arastirdim hakkimda dava dosyasini ve benzeri bisey olmadigini soylediler kafam cok karisti teskereme 4 ay var ne olur ne biter hic bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim kafamda sorulara saygilar.
Cevap: Ilk defa uyusturucu madde kullanimi
Olan olmuş artık hastaneye gittiğin için adli bir suç olarak algılanır bunun hakkında bir şey söylemeyeceğim.
Askerliğin bittikten sonra Denetimli serbestlik alabilirsin, Tezkere aldıktan on gün içerisinde bulunduğun yerde ki en yakın denetimli serbestlik bürosuna gidip sorabilirsiniz.