2.el araç da dolandırıcılık
2.el arac aldım ancak 20 guın sonra arıza yaptı ve servıse göturdum km orjınal olmadıgı alıcıların orjınal oldugunu soylemıstı ancak orjınal degılmıs gercek km ıle alakası yokmus ve aynı zamanda aracdakı hava yastıklarının 4/3 luk kısmını cıkarıp yerıne sahte hava yastıgı koymus buda cıkınca bnm ıyıce delırdım ve bunu aldıgım kıseye gıttım ben bılmem dedı nereye verırsen ver artık mal senın sattım ben sana deyıp bnı kıskırttı ve aracla ılgılenmedıgını ıyıce baksaydın bnm de4dıgıme neden ınandın dedı bn bunu hukuk yollarıyla verdıgım parayı ve aracı ıdae edebılırmıyım yanı hukuksal anlamda mahkemede kazanma sansım varmıdır. Noter sözleşmesi elimde dir aldıgım mkısının butun kımlık bılgılerı mevcuttur.:k:k:k:k
Cevap: 2.el araç da dolandırıcılık
elinde delil yok bisey yok nasil kanitlicaksin soyle birsey yapabilirsiniz
araci nerden aldin yani hangi ilandan buldun sahibinden.com vb..
bir montda km sahte oldugunuu gösteren rapor ve hava yastıklarının yerıne sahtesını takıldıgını gösteren yapıstırma kagıtları onaylıyor fiat servisi bir mont yanı delil de kanıta var. ve söyle bvır durum var aracın guvenlık paraketlerını çaldıkları ıcın can sağlıyla oynama durumu gıreıyormöus araya bn verdıgım paramı alabılırmıyım aracı ıade edebılırmıyım
Burası Ülkenin en saygın hukuk forumu.Arkadaşınıza mesaj atar gibi yazı yazmanız, hiç bir imla kuralına, büyük harf/küçük harfe dikkat etmemeniz 3. mesajınızda da devam ederse konu kitlenecek/silinecektir.
İyi günler. 08.03.2011 tarihinde aldığım aracımın kilometresinin oynandığını şimdi satış yaparken öğrendim. Bundan dolayı aracımın değer kaybetmesi söz konusu oldu. 5664 MSN cevabı: 18.02.2009 vize kilometresi 130.289
18.02.2011 vize kilometresi 107.299 bu bilgiler ışığında ben dava açmak istiyorum. Arkadaşım böyle bir durumda dava açıp da 5000 TL tazminat alan olduğunu söyledi. Bu konu ile ilgili bilgi almak istiyorum. Ne yapabilirim?