Denetimli Serbestlik Kararının Kaldırılmasını istemek.
Aldığım denetimli serbestlik ve Tedavi kararının kaldırılmasını yani sonlandırılmasını talep etme gibi bir hakkım var mı? Denetimli Serbestlik ve Tedavi kararı verildiğin de savcıya da verdiğim ifade de Kullandığım maddeyi bıraktığımı uzun bir zaman geçtiğini belirtmiştim. Çok eski bi dosyanın yeni sonuca varması diyebiliriz. 1 yıl denetimli serbestlik ve bu 1 yılda uymama gereken bi kaç seminer var en başta hastane tahlilleri yapıldı üçüde temiz. ilk üç bireysel görüüşmeye gittim bi sorun olmadığı söylendi aksama da olmadı günün de ve saatin de gittim. bir sonraki grup seminere katıldım onda da sıkıntı yok sonrasın da ikametgah değiştirdğim için Dosyayı ikamet ettiğim manavgat bölgesine istedim yani Bilecik'ten Manavgat'a 2 ay içerisin de geleceği söylendi 4 ay oldu gelen dosya yok Ağustos da askere gideceğim ve denetimlilik kararı hala devam etmekte Şöyle bi durum var askeriye de denetimliliği olan uyuşturucu madde kullanan vb. RDM'ye ayrılmaktadır. DSM'nin amacı ise topluma kazandırmak vs. Şimdi bu denetimlilikten dolayı asker de RDM ye ayrılmak DSM'nin amacı dışarısına çıkıyor. Askere gideceğim için yani Askerlik sebebiyle Denetimli Serbestlik Kararının sonlandırılmasını istesem bu mümkün müdür? Şimdiden Cevaplarınız İçin Teşekkür Ederim.
Cevap: Denetimli Serbestlik Kararının Kaldırılmasını istemek.
Senin yerinde olsam denetimli serbestlik bürosuna tekrar giderdim ve askere gideceğimi beyan ederdim, yerini kaydırmamış olabilirler görüşme kaçırırsın dikkat et.