eşimin maaşına haciz yazısı
Merhabalar öncelikle böyle bir site kurup insanlara yardım ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.Benim şöyle bir sorum olacak,eşim öğretmen bundan iki yıl önce benim işlerimin bozulmasından dolayı eşimin kredi kartını kullanmak zorunda kalmıştık ve haliyle ödeyemedik.Dün ilçe milli eğitimden haber verdiler ve avukat haciz yazısı göndermiş tebliğ etmek için eşimi milli eğitime çağırdılar henüz gitmedi.ve birde 10.000 tl olan borç 16.000 tl olmuş bu konuda ne yapabiliriz faiz biraz yüksek gibi sonuç olarak borç bizim borcumuz ama faiz çok fazla gibi bu konuda nasıl bir yol izleyebiliriz yardımcı olabilirseniz memnun olurum.şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: eşimin maaşına haciz yazısı
16.000 toplam ödemeniz gerektiği bildirilen miktar - 10.000 ana para= 6.000tl işlemiş faiz+takip dosyası masrafları + avukat vekalet ücretidir. Faiz 6.000 değil.
Cevap: eşimin maaşına haciz yazısı
merhabalar sayın Kırcalı cevabınız için teşekkür edrim.Ayrıca eşimin tebligatı imzalarken yapması gereken veya sorması gereken bir şey varmı.veya izleyebilceğimiz bir yol varmı.sonuç olarak borç bizim tabiiki ödeyeceğiz ama bankadaki maaşın 1/4 haricine bloke veya tedbir koyabilirlermi böyle bir durum olursa ne yapabiliriz.