Teknik serviste ürünüm kayboldu
merhabalar arkadaşlar
20.02.2014 tarihinde ürünümü bir bilgisayarcıya teslim ettim. ürünün gerekli parçalarını değiştirileceği ve fiyat bilgisini bana sözlü olarak ilettiler...
serviste muhattap olduğum ve sivil hayaatta tanıdığım bir arkadaşa teslim etmiştim..
aradan 1 sene geçti bu süre zarfında şirket taşında ve ben şu anda ürünü teslim almak istediğimi söylediğimde ürünü bulamadıklarını söylediler.
sonrasında bende o teknik serviste çalışan arkadaşa ulaştım..
oda yaklaşık 4 ay önce işi bıraktığını söyledi.
şimdi benim nasıl bir yol izlemem gerekli
elimde teslim ettiğime dair bir evrak ve fatura v.b yok
ürünü taklaşık 1 sene öncesi teslim ettim.
bununla ilgili nasıl bir yol izlerim yada ürünümün parasını alabilirmiyim
siz değerli arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum
iyi çalışmalar
Cevap: Teknik serviste ürünüm kayboldu
Alıntı:
goldblow rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar arkadaşlar
20.02.2014 tarihinde ürünümü bir bilgisayarcıya teslim ettim. ürünün gerekli parçalarını değiştirileceği ve fiyat bilgisini bana sözlü olarak ilettiler...
serviste muhattap olduğum ve sivil hayaatta tanıdığım bir arkadaşa teslim etmiştim..
aradan 1 sene geçti bu süre zarfında şirket taşında ve ben şu anda ürünü teslim almak istediğimi söylediğimde ürünü bulamadıklarını söylediler.
sonrasında bende o teknik serviste çalışan arkadaşa ulaştım..
oda yaklaşık 4 ay önce işi bıraktığını söyledi.
şimdi benim nasıl bir yol izlemem gerekli
elimde teslim ettiğime dair bir evrak ve fatura v.b yok
ürünü taklaşık 1 sene öncesi teslim ettim.
bununla ilgili nasıl bir yol izlerim yada ürünümün parasını alabilirmiyim
siz değerli arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum
iyi çalışmalar
ürünü teslim ettiğinizi kanıtlayamazsanız işiniz zor. ürünü neden 1 sene boyunca arayıp sormadınız?
teslim ettiğim ilden iş gereği başka bir ilde çalışıyordum bu yüzden 1 seneyi aşkın bir süre verdiğim bilgisayarcıya ulaşamadım..
ben işin bilgisayar ve maddi tarafında değilim ama nasıl kaybolur anlamış değilim.. sattık deseler yada parçaladık deseler amenna ama kaybolmakta nereden çıktı benim anlamadığım nokta o... bu yüzden sordum yapabileceğim birşey olabilirmi diye. Evet elimde herhangi bir teslim belgesi v.b evrak yok ama sözlü olarak teslim etmiştim.. tşk ederim
Teknik servislerin kağıtlarında genelde şu kadar süre içinde alınmayan cihazlardan sorumlu olmadıklarına dair bilgiler bulunur ve o süre de genelde 15-30 gün arasında değişir benim hatırladığım.