bosanma davasini kim acmali
Oncelikle site icin tesekkur ediyorum ben 16 yasinda imam nikahiyla evlendim uc yil boyunca cocugumuz olmadi ve 4 aylik hamileykn resmi nikah olduk uc yil boyunca aldatildim esimin kiz kardesi erkek kardesi dovdu darp raporu alamadim korktum ardinda iki oglum oldu defalarca aldatildim esim her firsatta yapip ozur dilesede cocuklarim icin affettim benimde sevgisiz ilgisiz kalmamla birlikte telefon uzerinden arkadasligim oldu bunlar cinsel anlamda olmadi ve esim ayrica calismiyor ben son uc yildir calisiyorum annesiyle ve iki erkekkardesiyle yasiyoruz surekli psikolojik baski var evde bana karsi ayni zamanda cocuklarimda argo kelimler duyuyor birkeresinde esim calismadigi icin ona bir argo kelime konustum diye esim oklavayla dovdu 6yasindaki oglum kurtardi suan ailemleyim cocuklarimi biraktim onlarida getiricektim ama cocuklari sevdigi icin yapamadim esim bosanmak istiyor bu durumda nasil bir durum yasarim ve ne yapmam gerekiyor ?
Cevap: bosanma davasini kim acmali
Ya siz dava acacaksınız yada eşiniz dava açacak. Uzatmak istemiyorsanız Anlaşmalıda boşanabilirsiniz.
Cevap: bosanma davasini kim acmali
Peki esim cocuklarla beraber suan ariyorum mesaj atiyorum cevap vermiyor cocuklarla konusturmuyor ayni zamanda benim bakimli olmamla alakali olarak surekli konusmalar yapmis ailesi esime dolduruslar yapilmis aldatma vs. Gibi konusmalar olmadan bosanmak istiyorum gecinemiyoruz diyerek bu uygun olurmu ve cocuklarin yasi 6 ve 3 erkek cocugu benimle kalmalari icin neypmam gerek yada baba verilme olursa ne sebepten veririlir