Kredi kartı geçmiş yılların kart ücreti iadesi için tüketici hakem heyetine basvurdum banka karsı dava açtı
Garanti bankasını geçmiş yılların kredı kartı kart ücreti iadesi icin kaymakamlık tuketıcı hakem heyetıne basvurdum
Başvuru Durumu Kısmen Kabul
Kayıt Tarihi 04.03.2015 16:31:23
Kayıt No 2015-0004314
Şikayet Konusu KART AİDATI
Şikayet Edilen GARANTİ BANKASI
Şikayet Açıklama -
Karar Açıklaması 7939 sayılı karar verildi.
bu sekılde karar acıklandı
banka bana karsı dava acmış e-devletten aşagıdakı gıbı gozkuyor
Temel Dosya Bilgileri
Mahkeme:İstanbul 7. Tüketici Mahkemesi
Dosya Yıl:No:2015/***
Dosya Türü: Hukuk Dava Dosyası
Açılış Tarihi: 06/05/2015
Dosya Durumu:Açık
Dava Türü: Satıcının Hakem Kurulu Kararına İtiraz
Eve herhangı bır teblıgat gelmedi
Cevap: Kredi kartı geçmiş yılların kart ücreti iadesi için tüketici hakem heyetine basvurdum banka karsı dava açtı
dava dilekçesi tarafınıza tebliğ edilmeden yorum yapmak yanlış olur. Hakem heyetinin hükmettiği tutara veya kart aidatlarının iadesine tamamen itiraz etmiş ve hakem heyeti kararının düzeltilmesi için dava açmış olabilirler.Saygılar.
Cevap: Kredi kartı geçmiş yılların kart ücreti iadesi için tüketici hakem heyetine basvurdum banka karsı dava açtı
evet haklısınız e devlette davalarımda gozukuyor ama teblıgat falan gelmedı bu işler cok uzun suruyor galıba
Mernis adresiniz doğru mu? Tebligat muhtarlığa bırakılmış olabilir.
BAKINIZ !
sizin elinizdeki gerekçeli hakem heyeti kararı ve size gelecek mahkeme dava dilekçe ÖZEL BİLGİLERİNİZİ KAPATARAK FOTORAFLARINI KOYMANIZI TALEP EDİYORUM . ÇÜNKÜ SİZİN GÖREMEDİĞİNİZ DİLEKÇEDE BİLGİLER BU BİLGİLERİ BİZ SİZE BEYAN ETMEK VE HATALI BİLGİ VERMEMEK İÇİN KOYMANIZI RİCA EDİYORUM ....
şenol eker: Adres dogru teplıgat falan gelmedi muhtarla aynı mahallede oturuyoruz
ayberk_08:Hakem heyetı kararı veya dava teblıgatı gelmedı ben e devlet davalarım kısmından gördum çağlayan tuketıcı mahkeme kısmını aradım dava işleme konulunca teblıgat olur dedı
ÖNEMLİ EVRAKLARIN gizli bilgilerinizi kapatarak koyduğunuz vakit verilen cevapın hata ihtimali en aza iner.
!
tebligat yapılmadan herhangi bir hukuki işlem yapılamaz. bu bilgiyi ekliyim.
iyi aksamlar
Teşekkürederim haklısınız
ıyı akşamlar
mahkeme sonucu hakkında bilgi verir misiniz?
tebligat kagidi eve gelmiş muhtarlığa gidip evraklari alicam daha mahkeme olmadi