eşime atılan uyuşturucu madde ticareti suçu
eşim arkadaşlarıyla açık alanda otururken 15 metre uzağında bulunan uyuşturucu madde sebebiyle tutuklandı ama polis tutanağında uzerinde 22adet çeşitli uyuşturucu hap bulunduğu yazıyor maddelerin uzerinde eşimin parmak izine rastlanmadı eşim bu suçlamaları kabul etmedi ve tutanağı imzalamadı.baronun bize gonderdiği avukat ceza almayacağını soyluyor ben yinede sormak istiyorum ceza alırmı bizim henuz 3 aylık bebeğimiz var hakim bunu goz onunde bulundururmu kararını verirken yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevap: eşime atılan uyuşturucu madde ticareti suçu
Eşinize uyuşturucu kullanıp kullanmadığı konusunda tahlil yapıldı mı? Tahlil ile uyuşturucu kullandığı kolayca tespit ediliyor. Tabi kullanmak başka, ticaretini yapma farklı şeyler.
Alıntı:
aysblt rumuzlu üyeden alıntı
eşim arkadaşlarıyla açık alanda otururken 15 metre uzağında bulunan uyuşturucu madde sebebiyle tutuklandı ama polis tutanağında uzerinde 22adet çeşitli uyuşturucu hap bulunduğu yazıyor maddelerin uzerinde eşimin parmak izine rastlanmadı eşim bu suçlamaları kabul etmedi ve tutanağı imzalamadı.baronun bize gonderdiği avukat ceza almayacağını soyluyor ben yinede sormak istiyorum ceza alırmı bizim henuz 3 aylık bebeğimiz var hakim bunu goz onunde bulundururmu kararını verirken yardımcı olursanız çok sevinirim
yapıldı ama ben sonucunu bilmiyorum avukatımız hiçbirşey ispat edilmez ve ilk mahkeme tahliye olacağını soyluyor lutfen bana yardımcı olun
Polisler bazen tutanakları, olayın kendilerinden hemen çıkması için alelacele bir şekilde doldurabiliyorlar, bir arkadaşımın da başına gelmişti aynı mahiyette bir olay..
Sonucu ne olmuştu acaba ceza aldımı arkadaşınız
Alıntı:
aysblt rumuzlu üyeden alıntı
Sonucu ne olmuştu acaba ceza aldımı arkadaşınız
Hayır otobüse yetişmesi gerektiği için polislerin alelacela yazdığı tutanağı imzalamak zorunda kaldığını, aksi takdirde baya uğraştırcaklarını söyledi, olayı anlattı, tutanaktaki bilgilerin bazılarıyla eşleştiğini gördü hakim(olay saati, maddenin nerede bulunduğu falan), hiç bir ceza almadı. Polisler tutanağa kullanmak için uyuşturucu madde kullanmak diye geçmişti ama olayda başka bir arkadaşımın çalıştığı şirket arabasının koltuğuna şirketteki diğer kişiler tarafından bırakılmış bir paket esrar bulunmuştu, arkadaşımın olayla bir alakası yoktu.
Anladım benim eşiminde alakası yok zaten tutanağı imzalamadı avukatımız bunun iyi olduğunu söyledi