belediye ruhsatlı arsama yol açmıyor
bimere başvurdum belediyeden program dahilinde yol açılacaktır diye yazı yollamışlar aynı yolda sırayla üç inşaat daha var onlarda belediyen yol istemişler altı ay olmuş bana bimerden cevap geleli 2 ay oldu bekliyoruz belediyeye sorduğumda bana araç yok araç arızalı gibi şeyler söylüyor yani bi tarih yok program dahilinde bir yılmı on yılmı belli değil yol açılmadan su idaresi su vermiyor ne yapmam gerek bekliyimmi yoksa mahkemeye veriyimmi mahkemeye gidersem benden bi ücret istiyorlarmı ilk defa mahkemeye gidecem
Cevap: belediye ruhsatlı arsama yol açmıyor yardım edermisiniz
Sonuçta belediyenin de imkanları sınırlı sayıdadır. Programa aldıklarına göre yolu açacaklardır. Her konuya dava açmak hem yargıyı kilitler hem de hasım olmanız nedeniyle karşı tarafı (olayda belediye) direngen hale getirebilir. Müzakere ve anlaşma yöntemleri bazen çoğu davadan iyidir.
Belediye her yere, her isteyene aynı anda yol açmak gibi bir imkana sahip olamaz.Zaten olay bu şekilde olsa en sapa, olayacak yerdeki arsa sahibi de bana yol açılmadı diye dava açar ki böyle bir şey komik olur.Herkes arsasına yol alt yapı/yol gelsin ister yani bu durum istekle alakalı değil.Belediyeye dilekçe yazarak bir çok seçmenin burada yol beklediği söylenebilir.Yeteri hızda yereli hizmet götürmeyen belediye seçimde cezalandırılır.Onun dışında dava açmak alakasız olacağı gibi masraf edilip hiç bir sonuç alınamayacak bir girişim olur.
adam gibi güzelliklen bu konuyu silin diyoruz adamlar 2 ay sonra cevap veriyor illa tatsızlıkmı çıkaralım
Flood yaparak siteye zarar veriyorsunuz.
Alıntı:
cebraill rumuzlu üyeden alıntı
adam gibi güzelliklen bu konuyu silin diyoruz adamlar 2 ay sonra cevap veriyor illa tatsızlıkmı çıkaralım
Hadi çıkar görelim.
Erdoğan bey Cebrail'e meydan okunmaz ağzınız gözünüz yamulur sonra
Aa şuna bak ya... Adama hem yardım edeceğiz hem de tehdit edecek. Utan yahu...
Alıntı:
cebraill rumuzlu üyeden alıntı
Zaten sorudan anlaşılıyor bir enteresanlık.Bu bizi tehdit eden çok zeki arkadaş hepimizden çok daha akıllı.Adam alıyor 50 bin TL ye yolu suyu altyapısı olmayan arsayı.Sonra yazıyor bimere/belediyeye mektubu/başvuruyu artık neyse.Arsaya yol altyapı doğal gaz su elektrik gidiveriyor.Oluyor mu 50 bin TL'lik arsa sana 750 bin TL.İsterse götürmesin dava açar valla.Tabi Ülkede hiç akıllı yok bu arada.Ya bu sıcaklar bazı enteresan kafadakileri daha da enteresanlaştırdı.Biz için ayrı zor onlar için ayrı.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Erdoğan bey Cebrail'e meydan okunmaz ağzınız gözünüz yamulur sonra
Mevcut halinden daha fazla mıııı ???