Izinsiz kredi kartı kullanmak
Merhaba atamer avukatları bu danışmam bilişim ile ilgili...
Ben 15 yaşını doldurmamış bir kişiyim beni facebook üzerinden pro cvv diye bi gruba eklediler ve burada sürekli kart paylaşımı oldu bende onların kartı sandım bana kullanacağım yeri söylediler bende tamam dedim ilk siparişimi verdim elime ulaştı polis felan yoktu yasal sandım şimdiye dek 1200 tl civarı zarar verdim davalar geldiğinde direk parasını ödesem ve grup yòneticilerine dava açsam polisin dediğine göre sadece para cezası yani faiziyle 1200+400 felan 1600 1700 verip kurtulacağımı söyledi ..
Ne olur cezam nedir pişmanlığîm çok . Avukata gerek varmıdır ? Ve de her dava için tek tek ifademi vercem ?
Cevap: Izinsiz kredi kartı kullanmak
genç haberim olmadan beni eklediler deme pro cvv ye, gerçekçi ol sen başkalarının kartını kullanarak internet üzerinden alışveriş yaptın ve teslim aldın, mağdur edebiyatı yapma pro cvv ye dava açaçakmışsın, sanki bilmiyosun bunun mümkün olmayacağını procvv senin gibi çoluk çocuk dolu, orada yaptığınız vurgunları ve kart no alım satımı yapıyosunuz, ayrıca 1200 tl zarar vermedin bunun çok daha fazlası var polisin bulduğu bu yada devamı sonra gelir. harbi ol canımızı ye.
Yüz kızartıcı bir suçla karşı karşıyasın.Para cezası da olsa siciline işlenecek.Zararı faiziyle ödeyeceksin orası ayrı ama bu suçtan ceza alırsan ilerde karşına çok yerde çıkacak.
5 yıl takipte kalıcam ve sonra sildircem sicilimi bu kadar basit ben bunu sormadim ama sağolun .. diğr sorulara cevap verseniz daha iyi olur