Kandırıldım bilinç dışı kredi kartı kullanımî
Merhaba ben 15 yaşını doldurmamış 30.10.2000 doğumlu bir gencim facebook da dolanırken birisi beni ..cvv diye bi gruba eklemiş tabi facebook onaya sunmuyor direk ekliyor bende tam çıkacakken bişey gördüm sitede şöyleydi .. Siz bizim için konu açacaksınız bizim için her gruba girip bunlar güvenilir felan diyeceksiniz bizde size reklam ücreti olarak bi ekarta para yükleyip vercez dediler ben ilk öncr şasırdim sonra aklıma paypal e kartlari geldi yani mümkün dü bu iş . Yani bana attılsr defacto hepsiburada dr de harcadım yaklaşık 9 10 kart .. Ya ama bilincim dışında oldu bi iş henüz bana dava yok ama eminimki 3 4 aya gelecektir . Ben hicbirsey yapmadım ki bilinçli olarak . Adamlar grubu felan kapatmışlsr bende facebookumu silmiştim ve mailini şifresini felan hiç hatırlamıyorum benim kanıtım yok ne olacak 14 yaşındayım henüz lütfen ne olur neler gerçekleşir yazarmısınız babam yok annem hemşire zor durumdayız helal para diye yaptım 3 kişi yaşıyoruz
Cevap: Kandırıldım bilinç dışı kredi kartı kullanımî
sevgili genç kardeşim.Bu hususu annenle paylaşıp bir avukata danışmanı tavsiye ederim.Saygılarımla
Cevap: Kandırıldım bilinç dışı kredi kartı kullanımî
Sorun nedir anlamadım size e kart çıkarttılar siz de harcadınız davaları kim açacak?