Kapanan banka hesabını avukatım görebilir mi
Merhabalar ben yaşadığım olayı kısaca özetleyeceğim.
9-10 aylık bir arkadaşım ailesinden gizli 3-4 tane bilezik getirdi bana bende kuyumcuda çalışıyorum para lazım dedi arkadaşımın bi siyasi borcu var onu ödememiz lazım falan filan anlattı baya neyse ben bozdurdum verdim parasını 2 hafta sonra ailesi öğrenmiş kız parayı naptı bilmiyorm ailesine arkadaşıma verdim oda kaybetmiş gibisinden bir yalan uydurmuş elimde bunu kanıtlıcak bir kanıt yok kızında bana verdiğine dair hiç bir kanıt yok avukata falan gitmişler sizce sonuç nolur ? Merak ettiğim birşey daha var kapanan banka hesabını avukatım görebilir mi veya inceleme şansı var mı ? Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok memnun olucam, teşekkürler.
Cevap: Bir dost mağduru olduşm
kapanan banka hesap bilgileri, hesap hareketleri savcılık yada mahkeme kararıyla incelenebilir, ama avukatın bankada tanışı varsa rica minnet bakabilir.
Bu olayda hangi yolu izlemeliyim ben şimdi?
Alıntı:
Ahmet Zar rumuzlu üyeden alıntı
Bu olayda hangi yolu izlemeliyim ben şimdi?
kuyumcuda çalışıyorsan yetkilinin yani patronunun gözetimi altında görevini yapmışsın, dükkana kim gelirse gelsin ya alım yapar ya satım, kuyumcuların geneli fatura kesmez müşteride talep etmez, sıkıntı etmen garip bir durum, kızın sıkıntısı kendini bağlar, ortada suç ve ceza yı gerektirecek durum bence yok, şikayet olursa ben görevimi yaptım dersin, muhakkak sana işyerinde patronun v.b. kişi yada kişiler şahitlik ederler, sıkıntı olmaz.
Cevap: Kapanan banka hesabını avukatım görebilir mi
Geçmiş olsun iş yaparken doğru dürüst çalışırkende insan mağdur olması insanlara güvenin azalması herkesi mağdur olması zaman ne kadar değişti Allah yardımcınız olsun