facebook üzerinden yorumlarla ilgili
merhaba ben facebook gruplarında bazı karsıt görüşlere siyasi içerikli cevaplar veriyorum sizin şeçmen kitleniz ( afedersiniz ) y...m ısırırım g.t nün kılıyım hüloog diyen bir kitle bizde yok gibi şeyler yazdım.bu şahıs bunu print screen yapıp kendi profilinde yayınlamış ismim soyismimde gözüküyor.bu beni rahatsız ediyo açıkcası yazdıklarımın baskaları profillerinde paylasması bende engelledim.benim yazdıklarım hakaret suçu sayılırmı _? veya onun yaptıgı şey yani yazdıklarımı kendi profilinde yayınlaması suç sayılırmı ? bunu ögrenmek istiyorum. ne yapabilirim ? yardımınız için teşekkürler
Cevap: facebook üzerinden yorumlarla ilgili
Başka birisinin sizin mesajınızı isim soyisim gözükecek şekilde yayınlaması facebook kurallarına aykırı. Facebook'un kendisine üyeyi şikayet edin. Onun dışında Facebook'ta iletişim bilgilerinizi ve şehirinizi paylaşmayın boş bırakın.
Cevap: facebook üzerinden yorumlarla ilgili
Alıntı:
Fixit rumuzlu üyeden alıntı
Başka birisinin sizin mesajınızı isim soyisim gözükecek şekilde yayınlaması facebook kurallarına aykırı. Facebook'un kendisine üyeyi şikayet edin. Onun dışında Facebook'ta iletişim bilgilerinizi ve şehirinizi paylaşmayın boş bırakın.
ya facebooka şikayet edince hemen sayfaları kapanmıyor paylastıgı içerigi şikayet et secenegi var ona tıklıyorum yönergeleleri izliyorum en fazla şahsı engelle seçenegi cıkıyor.hesabı şikayet ettigim zaman komple o zamanda bir sonuç alamıyorsun kapanmıyor profil.asıl önemli olan benim yazdıgım şey suç teskil edermi ? yani sizin seçmen kitleniz şunlardan oluşuyor demiştim.