5 aylık hamileyim eşim benden boşanıyor
9 aylık evliyim. 5 aylık da hamileyim. Eşimle çok severek evlendik. Ve aynı zamanda buyük zorluklarla. Ailem evlenmemi istemiyordu. Ama ben çok sevdiğim için evlendim. İlk zamanlar bizim maddi sıkıntılarımız başlamıştı. Kayın babam bize ev alacağını söyleyerek altınlarımı almıştı. Ama kredi çekemeyince evi başkasının üstünden aldı.. Olmayan paralarla borçlar yaptı herşeyi herkese hava atmak için pahalı alarak bizi zor duruma soktu. Ondan sonra aramız bozulmaya başladı. Kaynım benim evime bazı kadınlar getirip birlikte olmaya başlayınca iyice aramız bozuldu kavga ettik ve kayın babam bana küfür ederek beni dövmeye başladı. Kocam da aynı şekilde davranıyordu. Aileme anlatmaya yüzüm olmadığı ve korktuğum için hiçbir şey yapamadim. Gittikçe sıklastı kavgalar ve küfürler. Artık hamileyim ama yine de durum aynı. Bugün gene eşimle kavga ettik ve çenemi sıkıştırıp küfürler ederek beni annemin evine atıp gitti. Aileme söyleyemiyorum. Ve bana boşanma davası açıyor. Korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Cevap: 5 aylık hamileyim eşim benden boşanıyor
kayınınız evinize başka kadınlar getirip birliktemi oluyordu? :S bu durumu kayınvalidenize söylesenize? yada söyledinizmi onun tepkisi ne oldu? dayak attığına dair darp raporu aldınızmı karakoldan yada delil varmı sizi dövdüğüne dair?
Siz boşanmak vea boşanmamak konusunda karar verdinizmi?
Eşimin bunları okuyabileceğini düşünerekten bu konuyu burada paylaşmaktan vazgeçtim
Hanımefendi sitemizin üye kayıt sözleşmesinde konuları silemeyeceğiniz, değiştirmeyeceğiniz konusundaki maddeyi ihlal ettiğinizden dolayı üye adınız da değiştirilerek üyeliğinize son verilmiştir (Sizlere yanıt verme lütfunda bulunan kişilerin haklarını korumak adına ilk yazınız eski hale iade edilmiştir).