Merhaba 10.02.2015 tarihinde trafikte başıma bir olay geldi. Ana yolda giderken şerit deyiştirdim ve sol şetitten en sağ şerite geçtim ve rafik sıkışık olduğu için az ilerde durdum sağ tarafta hafif bir tahlil yol var topraktan buraya bir araç yanaştı ve camı açıp bana bağırmaya başladı işte ne biçim araba kıllanıyorsun benim önüme geçtin gibi kelimeler bağrarak, bende tamam lan sende benim önüme geç dedim ve ona yol verdim benim önüme geçti, daha sonra lambalar yeşil yanınca bu araç yavaş yavaş hareket etti ve bnde arkasından hareket ettim ama aynadan bana bakıyor ve öyle gidiyor birden fren yaptı ve yine aynı hareketi yaptı bir kaç kez zannımca kendine vurdurmaya çalışıyordu, daha sonra bende adamın bela olacağını düşünerek sağı,ndan solundan biryerden geçip uzaklaşmak istedim tam sağından geçecekken birden arabasını benim önüme kırdı ve önümü kesti gitmemi engelledi bu sırada arçta annem ve kardeşim vardı yanımda annem birden ağlamaya başladı bu adam ne yapıyor böyle diye korktu, bende araçtan sinirli bir şekilde inerek adamın sağ tarafı yolcu kapısını açarak dışarı çıkmasını söyledim ve elimdeki kemerle adama bir kaç kez salladım ama ona denk gelmedi daha sonra adam çıkmayınca araçtan arabanın ön kapuduna kemerimle bir kaç kez vurdum bu vuruşlardan biri araçın ön camını çatlatmış meyerse adamın söylediğine göre, daha sonra çevreden diyer araç şöförleride inerek bizi ayırdılar, o sırada annem sinir krizi geçiriyordu ve onu oradan alarak uzaklaştık, sonra bu arkadaş benden şikayetçi olmuş mala zarar verme ve darp,tan ama darp raporu yok ve verdiği ifade de yalan. Şimdi bizi karakola çağırdılar ve ifade verdik orada sizi savcılıktan çağırıcaklar dedi memur bey, mektup geldi ve haziran ayında oarada olmamız gerekiyor. Sizce bu olay nasıl sonuçlanı tamam ben suçluyum araçtan indiğim için ama çok ağır tahrik var DAVANIN SONUCU NASIL SEYİR EDER TEŞEKÜRLER.