öğretmen öğrenci ilişikisi
ben lisede öğretmenlik yapıyorum. bir kız öğrencimle duygusal ilişikim oldu. bu durum yaklaşık bir ay sürdü. ancak başka öğrenciler kızın telefonundan mesajları görmüşler ve bunu idareye vermişler. esajların fotoğraflarını yani. sorum şu
aramaızda hiçbir cinsel durum olmadı. öğrenci şkayetçi olmadı ve ailesinin falan haberi yok. ne yapmalıyım bu işin sonucu nereye varırı.
Cevap: öğretmen öğrenci ilişikisi
yardım istemişsiniz eleştiriyi bünyeniz ne kadar kaldırıcak bilmiyorum. seçtiğiniz mesleğin sorumluluğundan haberiniz var mıydı peki ? hukuki kısmını bilmiyorum ama kanıtlanırsa mesleğinize veda etmeniz kuvvetle muhtemel. ben eşimden boşanıyorum şu an . nedenini merak ediyor musunuz ? sizin gibi bir öğretmeniyle vaktiyle bir durumu olmuş ve gün geldi nasıl olduysa bu ilişki hortlayıverdi. ortaya çıkıncada öğrencimle görüşmem çok doğal diye pişkinlik etti. hesabını verecek !
öğrencisiyle bu tür ilişkilere giren hiç bir öğretmen affedilmemeli en ufak taviz verilmemeli !
Cevap: öğretmen öğrenci ilişikisi
Hocam çok zorlanırsan inançların üzerinden konuyu yorumlattır. Malum şu zaman da inançlar yerle bir edilmiş durumda hatta bak sana akıl hocanıda vereyim.
https://www.youtube.com/watch?v=P66ZwzviQ2A