Cevap: 3300 TL İcra hakkında yardım
Borcunuz icra takibine girmiş, takibi yapan bir avukat,
icra dairesinde dosya açılmış ve ödemişsiniz, dosya kapanmış.
3000tl altındaki borçlara icra takibi yapılamaması henuz yeni bir durum, sizi kapsayan bir şey değil.
Cevap: 3300 TL İcra hakkında yardım
Merhabalar. Ağustos 2015 tarihinde yapı kredi kredi kartım avukata düştü. toplam borcum masraf dahil 887 Tl. Avukatlık bürosuyla görüşmeme istinaden 150 Tl 31 Ağustos günü yatıracağımı kalanıda 15 eylül ve 15 ekimde 2 şekilde ödeyeceğimi bildirdim. Kabul ettiler ancak bu sabah avukatlık bürosunu aradım 150 tl'yi yatıracağıma dair onlar da bana sert ve kaba bir şekilde bugün 150 yatacağıonı yarında paranın tamamını yatıracağımı yoksa hakkımda evime haciz işlemi başlatacaklarını söylediler ve kesinlikle geri adım atmadılar. ben antrenörüm ve milli takım ile yurtdışına çıkacağım söz konusu ikametgahımın bulunduğu evde ailem oturuyor ve ben ailemle aramızdaki problemlerden dolayı yaşamıyorum. ancak eve icraya gidilirse aile bağlarım daha da kopacak. demek istediğim şu dur bu borç için ne yapabilirler 3300 tl'nin altı icra kararı hemen çıkmamakta sanırım. durumumla ilgili bilgilendirilmek istemekteyim.
Saygılarımla