Cevap: Telif hakkı ihlali
sana tavsiyem savcılık çağırırsa suçlamaları asla kabul etme, böyle birşey yapmadık de, ortak olalım dediğin kişiyle nasıl iletişim kurdun bilmiyorum ama, suçlamaları inkar et, elinizdeki delilleride yok edin, kesin delil olmadan ceza verilmez. türk firmasıysa tasvip edilmez bir durum çünkü onlarda emekle o dökümanı meydana getirdi ama olan olmuş.
Kabul etmemek olmaz. Onlarda bir emek verdi. Ama asla ben bunun ticaretini yapmak için uğraşmadım. Paramız yetmedi, ortaklaşa almak için yaptım. Firma ayrıca bana 150 bin tl ödeyeceksin diyor. Benim işim yok, gücüm yok nasıl öderim dedim. Rahat ol bir ciftcinin cocugunada böyle oldu, babası tarlaları sattı ödedi diyor.
onlarda bir emek verdi diye kabul edersen kalın ceza alabilirsin, henuz savcı çağırmamışsa delil yoksa inkar ederek yırtman mümkün, sen bilirsin .
Delil olarak internette sattıgım adamın whatsapp konusmaları var
olabilir whatsapp dan mahkeme delil istemek zorunda kalır sen suçlamaları kabul etmessen, telefonundaki whatsapp tamamen sil hatta akıllı telefonunada format at ki iz kalmasın, savcıyada efendim ben asla whatsap kullanmadım, bu kişiyi tanımam, idda edilen yazışmalar tarafıma ait değildir demeni tavsiye ederim.Ama muhakak savcılık cağırırsa avukata tanış, avukatla git ifadeye.