Benim yaşım 17 Türkiye'de yaşıyorum , Danimarkada yaşayan kız arkadaşım var ve kendisi şuan 15 yaşında , benim yanıma gelmek istiyor. Buraya geldiği zaman ailesi bizi bulabilir mi? Şikayet ederlerse nasıl bir durumla karşı karşıya kalırım?
Printable View
Benim yaşım 17 Türkiye'de yaşıyorum , Danimarkada yaşayan kız arkadaşım var ve kendisi şuan 15 yaşında , benim yanıma gelmek istiyor. Buraya geldiği zaman ailesi bizi bulabilir mi? Şikayet ederlerse nasıl bir durumla karşı karşıya kalırım?
kardeş kızı buraya getirerek hayatını karartma.
Yerinde olsam ben giderdim,Evlenip vatandaşlık alırdım
Ama dediğim gibi kız buraya gelmek istiyor benim yanıma ve ayrıca oraya nasıl gideceğim ki ? ve 15 yaşında henüz nasıl evleneceğim?
15 yaşındaki çocuk , tek başına, ailesinin zini olmadan seyahat edebiliyor mu ki?
Herhangi bir bilgim yok , ama dediğim gibi bu durumda benden şikayetçi olabilirler mi ?
Bahsettigin eylem suctur sevgili kardesim. Genc yasta basini belaya sokma, ben senin yasindayken kendimden 10-15 yas buyuklerin pesinden kosuyordum, hayata biraz farkli acilardan bakmaya calis, daha hayatinij baharinda boyle hatalara dusme
Aşkın heyecanı sarmış hayal kurup milleti heyecanlandırma kardeşim . Erdoğan beyin dediği gibi o buraya gelemez önce "nasıl geleceksin" de mantıklı cevabı al öyle gel (=