Bağımsız mustakil evde tavuk beslemek yasak mi?
Yan komşumla bahçemiz ortak evlerimiz mustakil.11 tane tavugu var seslerinden sikayetci degilim aksine hosuma gidiyor fakat arka tarafta oturan huysuz komsu (daha once benimle de kopegim hk. tartismisti) sürekli şikayet halinde.Bugun tekrar komsumun esi evde yokken gelip tabiri caizsr ustune yürüyerek imza topladik site olarak sizi tavuklarinizi vs istemiyoruz seklinde tehditvari konuşmuş. 1. olarak burasi bir site degil evler birbirinden bagimsiz . 2. ev kira sözleşmesinde kanatli beslenemez seklinde bir soz yer almiyor. 3. olarak sehir merkezinden 6km uzakta toplamda 10 - 15 ev olan bir yerde oturuyoruz.
Sorum başlıktaki gibi, bahceli bağımsız mustakil ev bahcesinde tavuk beslemek yasak mi ? ( bahce sadece benimle ortak brn sikayetci degilim) Yasal ise kac ad. kanatliya izin var bu konu hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim.
Cevap: Bağımsız mustakil evde tavuk beslemek yasak mi?
Bu konu hakkinda bilgisi olan yok mu ?
Cevap: Bağımsız mustakil evde tavuk beslemek yasak mi?
Bugun komsuma zabita gelmis ve burasinin bir site olduğunu, site sakinlerinin tavuklari istemedigini, 16 kisiden imza topladiklarini, 3gun içinde tavuklari kaldirmazsa cezai islem uygulayacagini soylemis.
Burasi site degil. Bahce ortaklasa kullandığımız bahce ve bana kimse imza almaya ya da ne düşündüğümu sormaya gelmedi. Komsum bu mevzudan dolayi esiyle ciddi tartisti bu durum beni uzuyor yapabileceğim bisey varsa yardimci olmak istiyorum.