Belİrsİz sÜrelİ sÖzleŞmemde Ünvanim ve brÜt Ücretİm yanliŞ

Merhaba;
İşyerinde Bağlı bulunduğum birim satın alma meyve sebze sorumlusu fakat; sözleşmem yanlış yenilenmiş ve personel olarak 979 tl den gözükmektedir. 
Mevcut birimim kapanacağını söyleyerek mağazaya personel olarak geçiş yapmamı istemektedirler. şuan almış olduğum brüt ücret ise; 2300 tl civarında. 
- personel olarak geçiş yaptırdıklarında verilen  hak geri alınamazı kullanabilirmiyim ?
- yada işten çıkarttıklarında bana tazminatı hangi fiyattan ödemek zorundadırlar?
- sözleşmemin yenilenmemesi ile ilgili herhangi bir dava açabilirmiyim?
- en son soru kovmaları için ne yapmam gerek :)

Cevap: Belİrsİz sÜrelİ sÖzleŞmemde Ünvanim ve brÜt Ücretİm yanliŞ

Sözleşmenizin yanlış yenilenmişliğinden ne zaman haberiniz oldu? Sözleşmeyi imzaladınız mı? Sözleşmenizde verilen diğer görevlerde  / işyerlerinde de çalışacağınıza dair bir madde varmıydı?
İşyerinden kendinizi attırmak farklı şey, işverenin sizi işten çıkartması ve tazminat almanız ayrı şeydir.
İşyerinden kendinizi attırmak için kasıtlı olarak yapacağınız her şey tazminatsız olarak atılmanıza sebep olur.

Cevap: Belİrsİz sÜrelİ sÖzleŞmemde Ünvanim ve brÜt Ücretİm yanliŞ

cevap attım ama ekranda gözükmedi. size ulaştımı mesaj olarak?
	Alıntı:

Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı

Sözleşmenizin yanlış yenilenmişliğinden ne zaman haberiniz oldu? Sözleşmeyi imzaladınız mı? Sözleşmenizde verilen diğer görevlerde  / işyerlerinde de çalışacağınıza dair bir madde varmıydı?
İşyerinden kendinizi attırmak farklı şey, işverenin sizi işten çıkartması ve tazminat almanız ayrı şeydir.
İşyerinden kendinizi attırmak için kasıtlı olarak yapacağınız her şey tazminatsız olarak atılmanıza sebep olur.

- - - Updated - - -
İŞVEREN PERSONELİ ÖZLÜK HAKLARI SAKLI KALMAK KAYDIYLA İŞVERENİN  TÜRKİYE GENELİNDEKİ DEĞİŞİK İŞYERLERİNE GEÇİÇİ YADA SÜREKLİ OLARAK GÖVREVLENDİREBİLİR. İŞVEREN PERSONELİ İŞ TECRÜBESİBE UYGUN OLARAK DEĞİŞİK DEPARTMANLARDA GÖREVLENDİREBİLİR. 
İş tecrübeme göre değişiklik yapması gerekmiyormu ?
Sorumludan personele indirmesi mümkünmü?
imzalı bu sözleşme fakat burda personel olarak gözükmekte ve 2015 yenilemesi yapılmamış. 
maaş bodromda meyve sebze sorumlusu yazmakta ve banka kanalı ile ödeme aldığım için bunu kanıtlama şansımda var.