kasten yaralama(kardeşim)
Öncelikle meraba arkadaşlar, benim bir kardeşim var kardeşim 18 gün okula gitmemiş biz ona babamla beraber okulu aksatmamasını söyledik.O da bize tamam dedi.Sabahları okula giderken çok gürültü yaptığını biraz daha erken uyanıp kimseyi rahatsız etmemisini söyledim.Kardeşim de kafasına göre yaşayan ,ağzından küfür olmadan konuşmayan,kimin ne söylediğine dikkat etmeyen biz kızdır.Neyse bir gün yine okula gitmediğini öğrendim.Beni Emine diye bir abla aradı söylediğine göre kardeşimin bir arabaya ,kendi kızıyla binip gitmişler.Neyse dedim bunlar mecbur eve gelecek dedim.Neyse ki geldiler.Ben ama bu arada kurstayım telefonla soruşturuyorum.Neyse,babam neden böyle bir şey yaptığını söyledi.O da bize sevgilisinin olduğunu söyledi.BEN OLABİLİR HER İNSAN SEVEBİLİR DEDİM.Babam bunu dövdü.Ben hiç bir şey yapmadım.Kardeşim beni sevmez, ben de onu sevmem.Neyse babam için aradığımız ambulans,kardeşimi alıp götürdü.(bu arada kardeşim dışarıya çıkmıştı.)Neyse arkadaş (kardeşim) darp raporu almış.Sonra da benden ve babamdan şikeyetçi olmuş.Neyse ben ifademde "tartışmayı araladığımı vurmadığımı bile söyledim babamın vurduğunu söyledim".babam da "sevgilisinin olduğunu öğrendiğim için kendimi kaptırıp bir tane vurduğunu söylemiş." aslında babam okula gitmediği için kardeşimi dövdü.Kardeşim önce bizden şikayetçi olmuş, sonra da şikayetçi olmadığını söylemiş.Ama aynı soyisim, olduğu için Kamu Davası oluyurmuş.Evdeki herkese tebligat geldi.Temmuz aylarında davamız var.Hem babam hem ben sanık olarak yargılanacağız.Baronun avukatlarından birini tutmak istiyorum sizce nasıl olur.Baronun bizi savunmak için atadığı avukatlar ne kadar iyiler.Bir de babamın verdiği ifade değiştirilebilir mi?Ya da kardeşim beni dövmediler ,sadece babam ittirdi bende düştü dese, sizce nasıl olur.Yardımlarınızı bEKLİYORUM.teşekkür ederim. "Korusan bir dert, korumasan bir dert"...
Cevap: kasten yaralama(kardeşim)
uzun ve meşakkatli bir konu.avukattan hukuki tavsiye almanızda fayda var