Telefonumu 5 Kere Servise Gönderdim Haklarım Nelerdir ?
Ben 21 Aralık 2014 de n11.com üzerinden Grand Bilişim adlı İstanbul Bahçelievlerdeki bir firmadan iPhone 5 marka telefon aldım.Telefonun kulaklığı arızalı çıktı ordan bir tokat yedim zaten herneyse telefon 24 ü gibi elime ulaştı açtığımda ahizesinden ses gelmiyordu ben yollayıp değiştirmelerini istedim lakin bana tamir edip geri yolladılar.Her neyse sonra batarya problemi çıktı şarjı 1 saatde bitiyordu tekrar yolladım değiştirdiler.Sonra Power tuşu bozuldu tekrar yolladım bana başka telefondan çıkma bir tuş takımını telefonuma takıp yolladılar.Şimdi tekrar Power tuşu bozuldu ve benden 50 lira ücret istiyorlar ben neden istediklerini sorduğumda ücretli değişiyor Power tuşu falan dediler daha önce değiştirmiştiniz dediğimde tolerans geçmişlerdir size falan dediler kullanımdan kaynaklı olabilir dedi tamam 1 kere ben bozduysam 2.kez demi ben bozdum birde kullanmak var kullanmak var ben 5 yıldır kullanıyorum bi sorun yok falan gibi labali labali cümleler kuruyorlar Allah aşkına bana yardım edin ben öğrenci adamım kendi arttırdıklarımda bu telefonu aldım beni bu beladan kurtarın.Birde servis fişi yollamıyorlar tamir edip yolladıktan sonra nasıl bir belaya bulaştım bilmiyorum.
Cevap: Telefonumu 5 Kere Servise Gönderdim Haklarım Nelerdir ?
Yenisi ile değiştirme veya iade. Servis fişlerini isteyip tüketici hakem heyetine dilekçe vermelisiniz.
Servis fişlerini vermezler ise Kargo fişlerinide ibraz edebilirsiniz. Apple ile irtibata geçin ( Servis inşallah yetkili servistir)
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Servis fişlerini vermezler ise Kargo fişlerinide ibraz edebilirsiniz. Apple ile irtibata geçin ( Servis inşallah yetkili servistir)
Evet şu an telefon geldi servisten ve Genpa sitesindende takip edebilirsiniz yazıyor servis fişinde.