Gittigidiyyor iade ettiğim üründen tamir ücreti isteniyor
Gittigidiyordan telefon satın aldım 2. Gün sabahı ekranı çatladı iade talebi oluşturdum yolladım kargo ücreti ala ödemeyin yazıyordu alıcı ödemeli yollladım. Ödemeleri gereken kargoyu anlaşmamız vs yok diyerek geri yolladılar anlaşmalı kargo ile yollayın diyerek. Anlaşmalı kargoları telefonu sadece gönderici ödemeli yolla ya bilirsiniz dedi normal yolladık. 4 gün geçti siteden cevap vermeyince gitti gidiyor paramızı iade etti. Babamı aramışlar son gün babam daha sonra geri arayın diyor . paranın iade edildiği öğrence bizi aradılar kullanıcı hatası 375 TL ödeyin diyorlar ne yapmamız gerek?
Cevap: Gittigidiyyor iade ettiğim üründen tamir ücreti isteniyor
Ürün size sağlam teslim edildiyse ekranın çatlaması Sizin hatanız. Telefon geldiğinde çatlaktı, Şeklinde üzerine yatmayı düşünmüyorsanız. Firmaya bedelini ödemelisiniz. Firmanın sizden ücret istemesi normal.
Diğer yandan Ürünün 2. gün ekranın çatlaması mümkündür, ama olağan değildir.
Cevap: Gittigidiyyor iade ettiğim üründen tamir ücreti isteniyor
Birkaç ay hatta hafta geçse zaten sorun değil ama satın alırken gorilla glass3 sağlam demeleri ve 2.günde ekranın hiç olması ( kırılmaz koruyucu jelatin vardı ) saçma geldi ürünün kusurlu olduğunu düşündüğümüz için iade etmek istedik.
İlgisiz ve geç cevap verdikleri için gittigidiyor bize para iadesini başlattı 2-4 gün içinde iade olacakmış ama adamların 375 TL istemeleri normal mi ödemezsek sorun yaşarmıyız?