cinsel taciz ve kişilerin huzur ve sukunun bozmak
herkese meraba arkadaşlar ben kızın birinden hoşlanıyordum ona facebook sayfasından sevdiğimi söyledim oda bana okey işareti yolladı bende bunun üzerine bir sürü mesaj attım neyse kızı bir gün bir yere çay içmeye çağırdık buluşacağımız yer önemli değildi onun içinde kendinin seçmesini söyledim bu da bizim mahallede sevmediğim bir komşumuzun yanına gelmiş ben mesafe uzak olduğu için ve de gözlerim miyop olduğu için göremedim ve kendisine sordum komşudaki sen misin diye hiçi bir mesaj atmadı ben de o değildir o zaman yanlış görmüşümdür dedim komşumuzu sevmediğimden dolayı hiç üstünde durmadım neyse bir gün sonra yine komşunun yakınından geçtim gidiyordum neyse bu ordaymış ben nerden bileyim bana mesaj attı şerefsiz felan yazdı ve benden şikayetçi oldu ve ben ifademde fazla uzamasın diye uzlaşma istedim ama o benden şikayetçi oldu neyse cinsel taciz ve kişilerin huzur ve sükunun bozmaktan ceza yedim.hemen bir avukat tuttum artık bıkmıştım durduk yere ceza aldım ve temyiz ettidim sonra da avukat a şikayetçi olmaya gittiğimi söyledim ama şikayetçi olamayacağımı söyledi bende olmadım yaptığım şey doğru mu bir de hakim bana şikayetçi olup olmadığımı bile sormadı neden sormamıştır YaRDıM eDiN NE OLUR
Cevap: cinsel taciz ve kişilerin huzur ve sukunun bozmak
Bu foruma derdinizi yazarken evvela nokta, virgül, büyük harf, küçük harf gibi ayrıntılara dikkat etmeli yazınızın okunması ve anlaşılabilmesi için gene yazdıktan sonra bu konuda hiç bir bilgisi olmayan biri acaba bu yazıyı anlayabilir mi diye baştan sona üstünden geçmelisiniz.
Yazdığınız yazıda hiç bir dil kuralına dikkat etmediğiniz gibi konuşur gibi yazıldığı için başı sonu belli olmayan, hukuken hiç bir şey ifade etmeyen ayrıntılarla dolu, düşünüp bir şeyler çıkarmaya çalışan biri için bile alaşılması zor bir yazı olmuş.Kendinizi bu şekilde ifade ederseniz ne burada ne mahkemelerde ne avukatınızla olan iletişiminizde size fayda sağlayacak sonuçlar alamazsınız.
Cevap: cinsel taciz ve kişilerin huzur ve sukunun bozmak
ne güzel avukat tutmuşsun avukatın var, o ne yapacağını bilir.
kişilerin huzur ve sükunun bozma
Birisinin kapısının önünde beklemedim, ama beklemek suç mu ? Sonuçta yol devletin yolu! istediğim tarafta dururum bizim evin önünde de bir sürü araba duruyor,motor duruyor ,ama hiç şikayetçi olmadım!
Cevap: kısa hürriyeti bağlamak
Yazılanlardan sadece gözünüzün bozuk olduğunu anladım vakit kayıp etmeden göz dr gidin,