İbraname ve Anahtar Teslim Tutanağı Hazırladım, Doğru mu?
Merhaba sayın forum üyeleri
Belirsiz süreli kira sözleşmesiyle kiraladığım eşyalı daireden tarafların anlaşması üzerine taşınıyorum ve ileride herhangi bir yaptırımla karşılaşmamak adına ibraname ve anahtar teslim tutanağı düzenledim. Acaba düzenlediğim belgelere bakabilir misiniz? Düzeltilecek veya eklenecek yerleri söylerseniz çok mutlu olurum. Ayrıca ekstra olarak düzenlemem gereken belgeler ve dikkat etmem gereken yerler varsa lütfen bilgilendiriniz. İyi günler dilerim
FESIHNAME
Tarih
Biz fesih edenler; aşağıda yer alan adreste konumlanmış gayrimenkul için belirsiz süreli kira sözleşmesi yapmıştık. Gördüğümüz lüzum üzerine işbu kira sözleşmesini fesih ediyoruz. Birbirimizden söz konusu kira sözleşmesine dayalı herhangi bir hak ve alacağımızın kalmadığını, birbirimizi karşılıklı olarak ibra ettiğimizi, adı geçen sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettiğimizi beyan ve kabul ederiz.
FESİH EDENLER
İmza İmza
TAŞINMAZ VE ANAHTAR TESLİM TUTANAĞI
Tarih
Kiracı:
Kiraya Veren:
Konutun Adresi:
Konutun içindeki eşyalar: buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, ocak, aspiratör, üçlü koltuk, tekli koltuk, masa, 4 sandalye, tv standı, gardırop, yatak, aynalı komodin, ayakkabılık, termosifon
Kira Sözleşmesinin Tarihi/Süresi: 16.09.2014/ Belirsiz Süreli Kira Sözleşmesi
Yukarıda bilgileri verilen taşınmaz, belirsiz süreli kira sözleşmesinin tarafların anlaşması üzerine anlaşmalı olarak feshedilmesi nedeniyle tahliye edilmiştir.
Taşınmaz, kiracı tarafından, içindeki eşyalar eksiksiz bir şekilde teslim edilmiş bulunmaktadır. Ayrıca taşınmaza ait tüm anahtarlarda teslim edilmiştir.
Tarafların söz konusu kira sözleşmesiyle ilgili olarak birbirlerini ibra etmiş bulunup, tarafların birbirinden söz konusu kira sözleşmesine dayalı herhangi bir hak ve alacağımızın kalmadığını, adı geçen sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettiğimizi beyan ve kabul ederiz.
KİRAYA VEREN KİRACI
İmza İmza
Cevap: İbraname ve Anahtar Teslim Tutanağı Hazırladım, Doğru mu?
Olmuş, bu kadarı işinizi görür.