temlik olan birc ve icra takibi
Degerli Arkadaslar, bir bankata olan borcumdan dolayi maasima haciz geldi ve haciz geldigi gunlerde banka borcumu bir varlik yönetimi sirketine temlik etmis. * *Uyaptan dosya kapak bilgilerinde borc gorunmuyor, haczedilen tutar - olarak görünüyor (dosya masrafi dustukten sonra) simdi bu durumda icra takibini durdurmanin bir yolu var midir? Varlik yonetimi sirketi dosyayi devralmamis icra halen bankanin üzerinde. Onlarla konustum taksitlendiriyorlar ama icraya birsey yapamayiz diyorlar. İşin içinden çıkamadım. *
Cevap: temlik olan birc ve icra takibi
Bu aşamada icra takibini durduramazsınız. Takip kesinleşmiştir. Varlık şirketi eğer alacağı temlik aldıysa borcu ona veya icra dosyasına ödemeniz gerekiyor. Tam borcu yani kapak hesabını ise icra dairesinden öğrenmek mümkündür. Faiz, icra masrafı ve avukatlık ücreti ve bakiye borç hesaplanır...
Cevap: temlik olan birc ve icra takibi
basri bey konu ile alakalı bir soru sorabilir miyim?
bankaya olan borç girişim varlığa devrolmuş 2012 yılında. yasal takipten çıkarmamışlar borçluyu. yasal takip yani bankacılıkta kara liste bankaya olan kredi ve kredi kartı borcu sebebiyle konulmuyor mu?
vatandaş temlik sonrasında bir şirkete borçlu. banka temlik ederken dosya bedelini alıp bankaya olan borç bitiyor sanırım. bu durumda kara listeden silinmek için ne yapılmalıdır?
şimdiden teşekkür ediyorum...