Telefonla tehtid davasından ceza alırmıyım?
Bir ay kadar önce mahallede yaşanan bir hadise sonrası mahallemizde ikamet eden iki kız haksız yere üzerime hücum edip hakaret etmiştir.Bunun üzerine bende kızlarının babasını arayarak kızlarına sahip çıkması gerektiğini yoksa karışmayacağımı söyledim oda bana elinden geleni ardına koyma gibi cümleler söylemesi neticesinde bende o anlık düzgün konuş kafanı koparırım kelimesini kullandım. Karakolda hakkımda şikayetci olmuş ve 15 gün sonra mahkemem var . Bu konuyla ilgili ceza alırmıyım. Şuan uzman jandarma komando olarak atama beklemekteyim. Güvenlik soruşturmamda bu konu sıkıntı çıkartırmı. En yakın zamanda konuyla ilgili bilgilerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim.
Cevap: Telefonla tehtid davasından ceza alırmıyım?
Tanık ispat var mı? Lafın gelişi öyle dedim dersin ya herkesin kullandığı bir laf sokak dilinde sabıkan yoksa ceza verse de erteler hakim zaten.
tanik ispat yok.sadece karakolda verdigm ifadede o bsna oyle demis gbi bahsettim bende sana ayni sekilde yaklassam ne olur gbi anlattim. Dedigim gbi atama bekliyorum bu konu guvrnlik sorusturmasinda problem yaratirmi
Konuyla ilgili baska yorum yapabilecek birisi varmi. Bu durum beni asiri endiselendiriyor.