Kredi kartı Borcu ödeme Sorunu
Merhaba ;
Ben 2500 lira net maaş alıyorum. Sigortam asgari üzerindn yatıyor. üzerime 2 kredi var birisi 8 bin kaldı birisi 2500 kaldı . babam 1500 lira emekli maaşı alıyor. kredi ödemeleri var kalan parası 600 lira benim kalan param ise diğer ödemelerimdem sonra 650 Lira gibi bir rakam.
Yapıkredi bankasına kredi kartına 20 bin lira finansbank kredi kartına 12 bin lira akbank kredi kartına 5 bin lira halkbankası 6 bin lira kredi borcumu bulunmakta.
bugun ben iş bankası , ing bank ve garanti bankasına gittiğimde. elimde 2500 lira net kazanç gözüken bordro ile gittim. kredi alabilirsin ama kefil gerekir dediler bende 30 bin lira kredi talebidne bulundum o yüzden alamadım.
Benim asıl amacım yapıkredi ve finansbankın yekün borcu olan parayı bulmaktı. ama kredi alamadım.
Şimdi sıkıntım şu ki babamın borcunu kendisi zaten kredi alamıyor bu yüzden kapanmıyor. şimdi bende alamayınca kartın borcu ortada kaldı.
Babamın üzerine ev var hacizli. araba var arsalar var konya da olan.
Biz yapıkredi kartının borcunu ödeyemediğimiz zaman 20 bin tl lik tutarı banka 90 gün süre veriyormuş anladığım kadarıyla bu süre zarfında borcu ödiyemeyince yasal işlemlere başlıyorlarmış.
Ben şimdi borcu taksit taksit ödeyecek durumum var kredi çekeyim diyorum vermiyorlar. bu sefer takibe düşecek babam böyle olunca da borcu taksitlere bölüp ödeme alıyormarmış sanırım.
şimdi babam borcu ödeyemediği zaman avukatlık olduğumuzda 20 bin lira borcu ne kadar zamanda ödememizi isteyecekler ? kaç ay içinde borcun bitmesi gerekecek.
Hapis cezası işlemleri nasıl oluyor ?
Bir de bana bi akıl verin ben bu borcu nasıl öderim.
Cevap: Kredi kartı Borcu ödeme Sorunu
Sallskdllskdksşş
- - - Updated - - -
Mzlzlsmalslsksksmsm. Üyeliğimin silinmesini istiyorum
- - - Updated - - -
Nsnajalmöşanş