Merhaba,
Vergi borcuma itiraz davası açmak istiyorum.Dilekçe yazmak için yardım edebilirmisiniz.Teşekkürler.
Printable View
Merhaba,
Vergi borcuma itiraz davası açmak istiyorum.Dilekçe yazmak için yardım edebilirmisiniz.Teşekkürler.
Sn Fenerci daha öncede belirttiğim gibi burada boşuna zaman kaybediyorsunuz. Hak kaybına uğramak istemiyorsanız Elinizdeki belgeler ile Vergi davalarında uzman bir Avukat Yada Bu avukatlar ile çalışan bir Mali müşavire gidip konuyu müzakere edip dilekçenizi yazdırmanızı öneririm. İllaki Avukata vekalet vermeniz şart değil. Dilekçenizi yazdırıp davayı sizde açabilirsiniz.
Bende sizin söylediklerinizden yola çıkmak istiyorum.Bu neden ile burdan yazdım.Konuya hakim bir uzman vardır diye...
İlginize çok teşekkür ediyorum.Saygılar...
Bu sitedeki kurallara göre avukat aramak mümkün değil diye biliyorum. Üyeler her iki forumunuzda da artık bir avukata bizzat gitmeniz gerektiğini söylüyorlar. Buradan kimse size bu aşamadan sonra yardımcı olamaz çünkü artık dava açma aşamasına gelmişsiniz. Elinizdeki tebligat kozu ve özellikle zamanaşımı konularını bir avukat kolayca değerlendirip vergi mahkemesine dava açabilir. Avukat tutmaya ekonomik gücünüz yeterli değilse yine bir avukata sadece dava dilekçesi yazdırma ve dilekçe yazma ücreti ödeme yolunu da deneyebilirsiniz (dilekçecilere yazdırmaktan iyidir). Muhasebeci, Mali müşavir de olmaz. Mutlaka avukata yazdırın dilekçeyi.
çok teşekkür ederim.