hisseli evden hakkımı nasıl alırım..
oncelikle selam.boyle bir site kurup bizlere yardimci oldugunuz icin sizlere sonsuz tesekkurler..benim sorum su olacak babam vefat edince ben kiz ve anneye mustakil 2 katli ev ve babamin kiraci olarak esnaflik yaptigi dukkan kaldi..babamin olumunden aylar gecti dukkani ha bugun ha yarin devrediyoz diye beni oyalayip durdular.fakat daha hala sonuc yok ve ustune ustluk ben den habersiz dukkandan malzeme cikarip satmislar..kalan iki katli evin bir katinda annem kaliyorfakat cok uzun yillardir konusmuyoruz.evin ust katinda kiraci var.aldiklari kiradan bana 6aydir bir kurus vermediler...size yani bu siteden daha once sormustum evden hakkimi nasil alabilirim diye.siz mahkeme ac demistiniz..fakat arastirdim mahkeme masraflari bayagi tutuyormus.mahkeme masraflarini karsilayacak maddi gucum yok..hem dukkanla hemde evle ilgili bir gozdagi versem belki haklarimi verirler diye dusunuyorum..acaba noterden ihbar cekemezmiyim..lutfen yardim...noterden ihbar cekebilirsem bana bir ornek metin yazabilirmisiniz...ayrica dukkandan benden habersiz mal cikarabilirlermi..evde ki kiraciyi tahliye edemezmiyim..yardimlariniz icin simdiden cok sagolun.
Cevap: hisseli evden hakkımı nasıl alırım..
Dükkan kimde o anlaşılamıyor ki? Dükkanı vermeyen kim?
Cevap: hisseli evden hakkımı nasıl alırım..
Dükkanın mülkü belediyeye ait..Fakat rahmetli babam çok uzun yıllardır belediyenin kiracısıydı.yani kısaca dükkanın içindeki mallar,araç gereçler babamın..duükkanın içindeki malları satınca dükkanı belediyeye teslim edeceğiz..aile büyüklerimiz müsteri buldu dükkan içindeki araç gereçleri satmak için..Fakat annem ve kız kardesim sattirmamis.yani kisaca amaclari kendileri satacak.5 sattiysa 1 e sattik deyip benim hakkimi gasp edecekler..basri bey benden habersiz dükkanın içerisindeki birtakim malzemeleri yani hemen nakite çevrilebilecek malzemeleri satmışlar.ben bu durumda ne yapmaliyim.evdeki ve isyerinin malzemelerinden hakkimi nasil alirim.mahkeme açabilecek maddi durumum yok.noterden ihbar ceksem olurmuş.bana lütfen bir yol gösterim.saygılar.